Најновије

Свет је остао згрожен: Познати музичар оженио 34 године млађу, први полни однос су имали док је била дете, па му син запросио њену мајку

Бивши басиста и један од оснивача Ролинг Стонса, Бил Вајман, који је свирао бас у легендарном бенду од 1962. до 1993, поред богате музичке каријере и изузетних достигнућа на том пољу, многима је остао упамћен и по свом турбулентном љубавном животу.

Свадба (Фото: Јутјуб)

Бил је, наиме, 1989. године шокирао јавност када је изговорио судбоносно “да” ступивши у брак са Менди Смит. Не би у овом догађају било ништа спорно ни скандалозно да Менди у том тренутку није имала 18 година, а Бил 52!

Још једна чињеница која је фрапирала све је то да су се њих двоје упознали док је Менди била још фактички дете, тинејџерка са навршених 13 година, а да су први пут ступили у с*ксуалне односе када је она имала 14 година.

Они су изјавили да су желели да сачекују да она постане пунолетна, мислили су да је љубав за цео живот. Међутим, њихов брак је био кратког века. Све је потрајало само две године, а они су се званично развели 1991. године.

Познати музичар је прошле године отворио душу и у документарцу посвећеном његовом животу и отворено проговорио о свом браку.- Била је то љубав, чиста љубав а не пожуда, иако су сви били уверени да се радило о пожуди – истакао је он, па додао:

- Био сам невероватно глуп што сам уопште помислио да би то могло да функционише. Била је премлада. И она је желела и морала да искуси живот пре него што се скраси.

Бил је, наиме, пре Менди 10 година био у браку са Дајаном Кори. Развели су се 1969. године, а са њом има сина Стивена.

Још једна невероватна чињеница је да је Стивен исте године када се Бил развео од Менди оженио Мендину мајку која је у том тренутку имала 46 година. И њихов брак се распао после две године.

Бил је ове године напунио 84, а иначе од 1993. године у браку са глумицом Сузаном Акостом са којом је и данас у љубави и са којом има три ћерке, те изгледа да је код њега била истинита она фраза" Трећа - срећа". 

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА