Најновије

ДРИТАН АБАЗОВИЋ ОТВОРЕНО: Амфилохијев одлазак је велики губитак за ЦГ! Мило се спрема да политички атерира!

Након избора у Црној Гори, Дритан Абазовић наметнуо се као једна од централних фигура великих промена које наступају у политици ове земље. Лидер Грађанске иницијативе УРА, Дритан Абазовић, јасно је нагласио шта је то што се очекује од нове владе, након избора.

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

- Ми смо се од почетка залагали за састав експертске владе, како би најбољи стручњаци из својих области помогли ову тешку ситуацију у којој се Црна Гора нашла. Грађани су 30. августа гласали за промене и ја бих највише волео да нова влада управо одише тим променама. Истински да одише, то значи да презентујемо нова лица, мислим да ЦГ може да пошаље снажну поруку састављањем експертске владе.

- Дајемо превише на значају Ђукановићу, који је, самим тим што је изгубио изборе и заказао нови конгрес, вероватно је одлучио да политички потпуно атерира - навео је Дритан, ограђујући се да је у питању претпоставка, а не информација. Дритан је навео да је једини фокус сада на томе да се исправи штета коју је Милов режим направио.

Дритан је одлазак Амфилохија навео као велики губитак за Црну Гору и за православне вернике. Не мислим да ће се политички курс променити због тога. Политику треба изместити у цивилне политичке институције, а веру у верске институције и томе сви треба да тежимо - закључио је он.

Трамп и Бајден послали последње отровне поруке пред изборе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА