Најновије

МИЛО ЈЕ ОТАЦ СРБИЈЕ: Десио му се народ (ВИДЕО)

Новинарство, онако како су нас старије учили – не постоји.

Мило Ђукановић (Илустрација: Јутјуб/Правда)

“Требало им је тридесет година да од људи покушају да направе идиоте. Увели су их у ратове, осиромашили, обесправили, духовно обогаљили и онда са њима можеш да радиш шта хоћеш, оценио је посткомунистички период у „Српском свету“ књижевник, сатиричар и главни и одговорни уредник „Јежа“ Радивоје Лале Бојичић.

Беранац родом, до последњег тренутка се залагао за очување заједничке државе, али данас сматра најздравијим да живимо у две различите државе.

„Мило је, после Карађорђа, други отац Србије. Да нас није одвојио, Србија никада не би била самостална“, каже Радивоје Бојичић и додаје да је логично што је протест почео у Беранама блокадом пута јер је тај крај запостављен, уништен, упропашћен„, казао је.

Према његовим речима, он се мало заиграо.

„До тада се бавио разним непочинствима: узме мало дувана, мало друге, заради неку лову, а онда му је дунуло да узме цркве! Ни мање ни више. И десио му се народ“, каже гост „Српског свијета“, додајући да новој влади треба дати шансу и да је главна звезда млади и образовани Дритан Абазовић или др Итан“.

„Неке београдске даме су се огласиле паролом “Дритане, ожени ме“, што довољно говори о атрактивности младог политичара, каже Лале Бојичић.

Новинарство, онако како су нас старије учили – не постоји. Врхунски новинари немају шта да једу. Све остало је у таблоидима“, критичан је Лале Бојичић објашњавајући да не воли претерано да га има на телевизији:

Неки то воле. Ево, знам једног који се и у пола сата дневника појави по неколико пута“, каже он и вели да није критичан према тајкунима јер нас они хране, облаче, дају по 300 евра месечно, а ако смо баш добри, добијемо и целих 350 евра.

Шта је одлучио кризни штаб, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА