Најновије

Никад, никад се не смејте председнику док прича (ВИДЕО)

Тренутак у коме се водитељка Јована Јоксимовић насмејала у лице председнику Александру Вучићу, док је он причао о државним парама, само је један од примера како се диктатури треба супротставити. Е сад, последица ће бити, а да ли су сви спремни да их сносе.

Вучић и Јована (Фото:Јутјуб)

Лидер СНС и његови следбеници годинама причају како је Србија најуспешнија, најбоља, најпросперитетнија земља у Европи, и чим чињеницама прикажете да то није тако, нађете се на листи државних непријатеља и особа које треба оцрнити што више. 

Чувени Јованин смех запљуснуо га је у лице тог 29. марта на председниково "даћемо 100 евра свима", и то баш у тренутку док он у прајм тајму на ТВ Прва убеђује грађане да верују њему, а не својим празним џеповима.

- Ми смо нашли још пара, па мислимо да - рече председник, а уместо одобравања, зачуо се громки смех.

Та спонтана (?) реакција дошла је након пет година и интервјуа на Пинку када је Вучића као премијера прекорила са  "Немојте да вичете на мене".

- Не, не смејем, него... Откуд нам толико пара, председниче - рекла је Јована Јоксимовић и оголила СНС политику лаже и паралаже пред хиљадама Вучићевих гласача.

Никад, никад се не смејте председнику док прича. Стићи ће вас казна.

И шта се десило само неколико дана касније? Водитељка је са супругом Жељком Јоксимовићем пила вино у ресторану у друштву Наташе, жене министра Александра Вулина и Тамаре, званичне супруге Александра Вучића.

То дружење брзо је бацило у сенку спонтану реакцију у разговору са шефом државе, и вероватно нико није ни помислио да ће са кумом Срђаном Предојевићем бити протерана.

На отказ телевизијском двојцу било је разних коментара, позитивних и негативних, као и међусобних оптужби између водитеља и бившег послодавца. 

ТВ Прва има нове водитеље који лапсусима забављају широке народне масе, Срђан се љути на куму која га како медији пишу издала, а она спрема нову емисију на својој телевизији К1, којом планира да засени све и вероватно затражи и националну фреквенцију.

После дуже времена дала је велику исповест за "Стори", магазин на чијем челу се налази управо њена другарица Наташа Вулин, супруга министра полиције.

И не заборавите: никад, никад се не смејте председнику док прича.

Алармантно упозорење Тиодоровића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА