Најновије

МИЛО ПРИЗНАО: Црногорска нација не постоји! (ВИДЕО)

Изјавивши да је Црној Гори потребно да формира своју цркву како би заокружила свој национални и духовни идентитет, Мило Ђукановић је заправо признао да је све што ради бестидни пројекат најгорег конвертитства које није до краја завршено и да заправо црногорска нација још увек не постоји, оценио је посланик и функционер СНС Владимир Ђукановић.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Потопуно је невероватно у 21. веку да имамо ситауцију да држава ствара цркву, притом, веома је занимљиво да једна крајње атеистичка власт као што је власт Мила Ђукановића, власт поптуних безбожника који о цркви имају јако лоше мишљење, да они стварају цркву - рекао је Владимир Ђукановић.

Он је истакао да у тој, како каже, сулудој изјави Микла Ђукановића има и неке среће, јер је ипак несвесно признао да је све, у суштини што ради, запаво некакав пројекат и да нема формаирану нацију и национални идентитет, те да му је потребно да вештачки себи ствара цркву да би створио национални идентитет.

- Мило Ђукановић је тиме, заправо, показао сву бестидност својих поступака, али је и позвао Србе да се бране од насилног наметања конвертитства - истакао је он.

Председник Црне Горе је казао да Црној Гори треба православна црква, која ће објединити и Србе и Црногорце, да би како је рекао, сачувала свој идентитет.

Прочитајте ОВДЕ    шта каже митрополит Амфилохије о литијама.

Извор: Ало/In4us

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА