Најновије

Тајне белешке мафијашких ликвидација: Ово је Аркану дошло главе

Државна безбедност доставила је на захтев тадашњег премијера земље Зорана Ђинђића документа која воде до нерешених ликвидација у Србији. Међутим, тајне информације које му је доставила служба вођене под општим називом "Пресек" нису помогле да се сазна истина о више од 500 мафијашких ликвидација у којима су убијени Жељко Ражнатовић, Ђорђе Божовић Гишка, Бранислав Матић Бели, Александар Кнежевић Кнеле, али и министар одбране Павле Булатовић, функционер ЈУЛ Зоран Тодорић Кундак, као и полицијски генерал Радован Стојичић Баџа.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Документ из 2001. никада није евидентиран као документ у служби, а Српски телеграф данас има увид у њега и открива детаље из суморних времена.

Наиме, у делу белешке која се односи на убиство Жељка Ражнатовића Аркана као разлог за ову ликвидацију наводи се првенствено новац од трансфера фудбалера.

Извори тврде да је ликвидацију организовао Сколе (Зоран Ускоковић, вођа миљаковачке екипе), а да је деловима службе свакако то користило због евентуалног сведочења у Хагу јер је он често у разговорима претио да може свашта да исприча.

Напомињемо да је Ражнатовић до неког периода био наша оперативна веза.

Мило је пуштен низ воду, а Руси у Србију премештају производњу С-300. Више о томе читајте ОВДЕ. 

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА