Најновије

СУОСНИВАЧ ЕПЛА "НУЛТИ ПАЦИЈЕНТ" У АМЕРИЦИ? "Супруга је искашљавала крв, били смо у Кини у јануару!”

Суоснивач Епла Стив Вознијак објавио је на свом Твитер профилу да постоји могућност да је управо он тзв. “нулти пацијент” заражен корона вирусом у Сједињеним Америчким Државама.

Суоснивач Епла Стив Вознијак (Фото: Јутјуб)

Вознијак је навео да не зна да ли су супруга и он били заражени корона вирусом на путовању југоисточном Азијом у јануару и додао да је могуће да је он тај “нулти пацијент” у САД.

Вознијак је за УСА Тудеј рекао да они нису били тестирани на корона вирус.

На Твитеру је написао да се његова супруга обратила лекарима у понедељак јер кашље и сумња се да је заражена корона вирусом.

- Почела је да кашље 4. јануара, управо смо се вратили из Кине и обоје смо можда били "нулти пацијенти" у САД-у - навео је.

Џенет Вознијак је касније рекла да јој је дијагностификована упала синуса. Обоје су се жалили да их боли грло и да кашљу после повратка из Азије почетком јануара. Вознијак је требало да се појави на више догађаја у Лас Вегасу, али због губитка гласа обишао их је тек неколико.

Искуство болести упоредио је с “најгором грипом у животу”.

- Џенет је искашљавала крв, отишла је у болницу где су јој рекли да то није грип какав имамо у Америци. Тада нисмо могли да се тестирамо на вирус. Да смо се из Азије вратили сада, сигурно бисмо проверили да ли имамо корона вирус и ставили би нас у карантин. Али, тада то није било толико важно - навео је Вознијак

Тврди и да су о свему обавестили Центар за контролу болести, али добили су само образац са саветима да перу руке, преноси Бизлифе.

Прочитајте ОВДЕ    какав то револуционаран систем има Русија.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА