Најновије

СРБИЈА КАО РАТНА ЗОНА: Мигранти се дигли на побуну у Шиду, одјекује пуцњава око кампа! Стигла је војска а из Комесаријата ћуте

Данас око 12.15 сати дошло је до инцидента у Прихватном центру за мигранте у Адашевцима у Шиду. Како се сазнаје, око 50 миграната покушало је да напусти центар, због чега је припадник Војске Србије, који обезбеђује Центар, пуцао из ватреног оружја. Он је неколико хитаца испалио у ваздух.

Мигранти у Шиду (Фото: Јутјуб)

У овом инциденту, како се сазнаје, није било повређених. Да подсетимо, ово је само једа у низу инцидента у мигрантским центрима од избијања пандемије.

Недавно је у мигрантском центру у Крњачи дошло до масовне туче миграната, када су припадници Војске Србије такође употребили ватрено оружје испаливши неколико хитаца упозорења.

Такође мигранти су изазвали нереде и у Обреновцу, као и у Прешеву. Комесаријат за миграцију се није огласио поводом извештавања медија о инциденту. На исти начин надлежни се нису огласили поводом масовне туче у Прешеву коју су забележиле и камере.

Група СТОП насељавању миграната, која укупља преко 300.000 грађана Србије, а које је уједно прва објавила снимак масовне туче миграната у Прешеву, затражила је да се комесаријат огласи поводом писања локалних медија у Шиду и потврди да се десио инцидент или евентуално демантује догађај који је по свом опису идентичан као нереди у Крњачи и Обреновцу.

Влада Србије дели мигрантима држављанство уз стан, посао и бесплатно школовање! Више о томе ОВДЕ!

Извор: objektiv.rs

 

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА