Најновије

НЕ ТАКМИЧИ СЕ ЗА ПОБЕДУ?! Кристијан улази у Задругу 4, али овај детаљ уговора је свима промакао!

Кристијан Голубовић је уздрмао јавност првим појављивањем, након одлежане казне затвора, у емисији Огњена Амиџића "Ами Џи Шоу".

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Убрзо потом је и саопштено да ће Кристијан учествовати у наредној четвртој сезони "Задруге", те се и сам наводно огласио поводом уласка.

Међутим, оно што никоме није јасно је то да је извор приликом изјаве домаћим медијима наводно рекао да је Голубовић потписао шестомесечни уговор, а ријалити траје дуже од 9 месеци.

- Кристијан је пре три дана потписао шестомесечни уговор с продукцијом популарног ријалитија на 150.000 евра, од чега ће 50.000 евра добити унапред. Такође, осим тога, постигао је договор и да добија месечни хонорар у износу од 25.000 евра за учешће у ријалитију - испричао је извор близак овом такмичару. Како је додао, у уговору постоје клаузуле којих се обе стране морају придржавати.

- Када истекне тих шест месеци, Кристијан ће моћи да продужи уговор на преостала три јер ће и четврта сезона ријалитија трајати девет месеци. Ако не буде желео да остане у ријалитију, моћи ће да изађе, без обавезе да плаћа казнене пенале. Али не само то, продукција га неће ни тужити ако пре истека иницијалног уговора напусти "Задругу" - испричао је добро обавештен извор.

Прочитајте ОВДЕ   зашто су гледаоци згрожени снимком из Задруге.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА