Најновије

Зар се Бога не бојите моралне олупине? Свако ко је против Бога ратовао није добро завршио!

Још једном је власт у Црној Гори показала да не умије да се постави према оправданим захтјевима грађана, који овог пута протествују у градовима Црне Горе због утамничења епископа Јоаникија.

Полиција туче народ у ЦГ (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Њихови епигони оличени у Тихомиру Горановићу и Дарку Мађарићу, начелнику и командиру ЦБ Никшић, показали су право лице и наличје ове власти. Та пјестокупљевина је без икаквог повода пребијала српску младост у Црној Гори у граду Никшићу, пребијала случајне пролазнике, пребијала малу дјецу која су се ухватила за очева кољена, како би тако малени покушали да заштите оне који су им живот подарили.

Тровали су сузавцем народ, ширио се смрад, али не само смрад сузавца, већ смрад нељудскости и полтронизма горе наведених, којима ништа није свето, који не знају да је изнад свих нас Бог, и да против њега битку нико није добио, па неће ни они, ма колико сузавца, бибер спрејева, шок бомби и осталих помагала имали, све ће им бити џаба!

Џаба ће им бити јер свако онај ко је против Бога ратовао није добро завршио. Неће ни они бити изузетак. А надам се у ствари вјерујем, да ће прогонитељи у самртној ури схватити шта су радили и да ће тражити свето причешће од Владике Јоаникија, а знајући њега он ће им ту жељу услишити, јер Владика је морални ОЛИМП, а они су моралне олупине! 

НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!!!

Прочитајте ОВДЕ како се верници окупљају испред суда у Никшићу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА