Најновије

"НИЈЕ БИЛО ВРЕМЕ ЗА ПОЛИТИЧКО ПРЕПУЦАВАЊЕ" Јеремић: Ћутао сам два месеца због емпатије и солидарности!

Лидер Народне странке Вук Јеремић изјавио је да је власт током ванредног стања због епидемије корона вируса имала лоших, али и позитивних ствари.

Вук Јеремић (Фото: Медија центар)

- Било је добрих ствари, начин на који су се медицински радници борили је за сваку похвалу, али и неке ствари које је урадила власт завређује похвалу. Рецимо евакуација наших грађана по светским аеродромима, настава на даљину, снабдевање храном, која је у неким европским земљама био велики проблем, у Србији је, сем пар изузетака, није ни осетила - рекао је Јеремић у Утиску недеље на Тв Нова.

Он је додао да је одлучио да се два месеца суздржи од учешћа у политчком животу Србије, јер ће "кад -тад доћи време да се сведу рачуни и каже шта је било лоше, а шта за похвалу".

- Све време сам био у Београду са породицом, одлучио сам да ћутим посе четири године свакодневне критике власти. Када се се нешто тако драстично деси, када нешто нападне земљу, било да је у питању НАТО или смртноноси вирус, мислим да је време за солидарност и емпатију, а не политичко препуцавање власти и опозиције - рекао је Јеремић.

Ипак, каже да је много више ствари било за критику.

Прочитајте ОВДЕ   шта је по Дачићу највећа грешка у односу са Црногорцима.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА