Најновије

Плаћам супругу за анални и орални секс! Она не може да ми каже "не"!

Многи људи брачне и љубавне кризе јер су њихова очекивања у вези заједничког живота углавном нереална, због чега се касније обраћају бројним стручњацима, попут психолога и сексолога, у нади да реше своје проблеме.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Тако је један анониман мушкарац из Аустралије у искреној исповести на аустралијском порталу News. com  питао експерте да ли је у реду да плаћа своју жену за секс.

Након изношења своје приватности, огласио се брачни терапеут Ајса Мекими која је исказала да је таква врста договора забрињавајућа и може бити знак емоционалног злостављања.

У својој поруци мушкарац је објаснио да се досетио ове идеје након што је прошло "више од годину дана" од када је последњи пут имао орални секс.

- Како одвојено водимо финансије, јер је моја супруга неодговорна, дошао сам на једну идеју: Сваки пут када ми самоинцијативно пружа орални секс, од предигре до врхунца, плаћам јој 30 долара, што се обично догађа једном у две недеље. Договор је када то желим она не може да ми каже "не" - написао је овај супруг.

Мушкарац је објаснио да повремено плаћа супрузи 200 америчких долара за анални секс.

Поврх свега тога, пар, који је заједно осам година и има двоје мале деце, има секс једном или два пута недељно, а ова врста интимности се не наплаћује.

- Да ли се овакав договор за плаћање секса узнемирујућим или је сасвим у реду? Имам јак сексуални нагон, сматрам да морам да ејакулирам најмање два пута дневно и зато предлажем ову понуду и сматрам да обоје нешто добијемо - написао је он.

Ајса Меким се одмах огласила и напоменула да је оваква врста односа веома нездрава, а у најгорем случају може да представља злостављање у породици.

- И ви имате некакав "договор" где ваша жена не може да каже не. То значи да све што се догађа између вас није сагласно. Само зато што се ваша супруга "сложила" са тим, то не значи да није насиље. Чујем да је ово споразум који сте заједно склопили у покушају да ствари функционишу између вас, али постоје здравији начини на које бисте то могли да постигнете - упозорава стручњак.

Величина уопште није битна, а шта доводи до врхунца сваку жену прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА