Најновије

АНАТОМИЈА ЛАЖИ ВЛАСТИ ЦРНЕ ГОРЕ: Несторовић раскринкао обману Милогораца! Ево зашто не могу да буду оваква држава... (ВИДЕО)

Црна Гора себе проглашава корона-фри државом и од поноћи 1. јуна дозвољава улазак страних држављана из земаља у којима је стопа активних случајева Ковид-19 мања од 25 на 100.000 становника.

Доктор Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

На тој листи Института за јавно здавље тренутно су Словенија са 0,43 потврђена случаја на 100 хиљада становника, Исланд 0,88, Хрватска 2,34, Словачка са 2,93, Швајцарска са 6,46, Албанија са 7,12, Аустрија са 7,98, Норвешка са 8,1...

Посетиоци из осталих земаља, међу којима је и Србија, морају да имају негативан налаз на ПЦР тесту не старији од 72 сата или иду у карантин од 14 дана.

О таквом ставу Црне Горе говорио је и доктор Бранимир Несторовић, члан Кризног штаба у нашој земљи, који је рекао да не разуме критеријум Црне Горе који Србија наводно не испуњава, пошто бисмо по том критеријуму морали да имамо у једном тренутку две или три хиљаде оболелих, што ми никада нисмо имали, јер смо укупно до сада имали око 11.500 оболелих.

"У којој лабораторији су у Црногорци радили ПЦР тест, када они немају лабораторију за тестирање?", запитао се Несторовић и додао да су они радили само брзе, тзв. оријентационе тестове.

Дакле, Несторовић је тиме раскринкао власт Црне Горе и њихову тврду да су корона-фри држава учинио бесмисленом.

"Шта очекивати од државе која је избрисали Његоша из лектире. Цела та прича (око короне) је максимално исполитизована, као и за Косово", додао је Несторовић.

Јасно је да Црна Гора себе представља корона-фри државом јер туристичка сезона почиње.

Од старта епидемије су пласирали лажи. Једино што није била лаж је да у почетку нису имали регистроване случајеве заражених, али само зато јер нису располагали тестовима на Ковид-19, па самим тим нису ни могли да региструју оболеле, што не значи да их није било.

Излагање посланика Демократског фронта Милана Кнежевића на седници Скупштине у четвртак открило је заправо право стање у Црној Гори. Он је истакао да Црну Гору нико не препознаје као корона-фри дестинацију осим она саму себе.

"У Члану 8 Права и обавеза заштите становништа од заразних болести јасно пише други став: Статус слободе од појединих заразних болести има држава у којој је спроведено искорењивање те болести и у којој нема појаве случајева те болести више од три године!", објаснио је Кнежевић.

Дакле, јасно је да власт у Црној Гори од почетка епидемије обмањује јавност.

Само Вучићев пад може да спречи катастрофу! Више о томе ОВДЕ!

 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА