Најновије

ВУЧИЋЕВ ПУЛЕН! ПРВА НА ЛИСТИ СНС У СВИЛАЈНЦУ ХИТ У СРБИЈИ: Младима нису потребне веће плате! А тек да чујете остатак њене изјаве (ВИДЕО)

Данијела Икановић, носилац листе Српске напредне странке у Свилајнцу гостујући на једном радиу покушала је да представи програм ове партије.

Александар Вучић са својим фановима (Фото: Јутјуб)

Она је рекла да плаћање пореза “није људски“ као и да младима нису потребне веће плате да би квалитетно живели.

Данијела Икановић је показала елементарно непознавање општих тема у Свилајнцу. Она је објаснила и шта значи долазак Николе Селаковића у овај град.

На питања водитеља о ставкама програма СНС она је одговарала да није баш упозната са темом и да ће питати “свој тим“ па ће доставити одговоре.

Данијела Икановић је кандидат за председницу Општине Свилајнац.

 

 

Danijela Ikanović, nosilac liste Srpske napredne stranke u Svilajncu gostujući na Mig radiu gde je pokušala da predstavi program ove stranke, rekla je da plaćanje poreza "nije ljudski" kao i da mladima nisu potrebne veće plate da bi kvalitetno živeli. Kroz elementarno nepoznavanje opštih tema u Svilajncu, mogli smo da saznamo i da dolazak Nikole Selakovića u ovaj grad "da se počasti sa drugima" predstavlja zapravo podršku vrha države naprednjacima u Svilajncu i predsednika Aleksandra Vučiča lično. Na pitanja voditelja o stavkama programa SNS ona je odgovarala da nije baš upoznata sa temom i da će pitati "svoj tim" pa će dostaviti odgovore. Ona je rekla da je doživela torturu od predsednika Opštine Svlajnac tako što joj nije produžen ugovor pa je odlučila sa se učlani u SNS. Danijela Ikanović je kandidat za predsednicu Opštine Svilajnac.

Objavljuje Infocentrala Portal u Utorak, 2. lipnja 2020.

Њене изјаве су за кратко време постале хит на друштвеним мрежама.

Прочитајте ОВДЕ шта аналитичари кажу о српској опозицији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА