Najnovije

VUČIĆEV PULEN! PRVA NA LISTI SNS U SVILAJNCU HIT U SRBIJI: Mladima nisu potrebne veće plate! A tek da čujete ostatak njene izjave (VIDEO)

Danijela Ikanović, nosilac liste Srpske napredne stranke u Svilajncu gostujući na jednom radiu pokušala je da predstavi program ove partije.

Aleksandar Vučić sa svojim fanovima (Foto: Jutjub)

Ona je rekla da plaćanje poreza “nije ljudski“ kao i da mladima nisu potrebne veće plate da bi kvalitetno živeli.

Danijela Ikanović je pokazala elementarno nepoznavanje opštih tema u Svilajncu. Ona je objasnila i šta znači dolazak Nikole Selakovića u ovaj grad.

Na pitanja voditelja o stavkama programa SNS ona je odgovarala da nije baš upoznata sa temom i da će pitati “svoj tim“ pa će dostaviti odgovore.

Danijela Ikanović je kandidat za predsednicu Opštine Svilajnac.

 

 

Danijela Ikanović, nosilac liste Srpske napredne stranke u Svilajncu gostujući na Mig radiu gde je pokušala da predstavi program ove stranke, rekla je da plaćanje poreza "nije ljudski" kao i da mladima nisu potrebne veće plate da bi kvalitetno živeli. Kroz elementarno nepoznavanje opštih tema u Svilajncu, mogli smo da saznamo i da dolazak Nikole Selakovića u ovaj grad "da se počasti sa drugima" predstavlja zapravo podršku vrha države naprednjacima u Svilajncu i predsednika Aleksandra Vučiča lično. Na pitanja voditelja o stavkama programa SNS ona je odgovarala da nije baš upoznata sa temom i da će pitati "svoj tim" pa će dostaviti odgovore. Ona je rekla da je doživela torturu od predsednika Opštine Svlajnac tako što joj nije produžen ugovor pa je odlučila sa se učlani u SNS. Danijela Ikanović je kandidat za predsednicu Opštine Svilajnac.

Objavljuje Infocentrala Portal u Utorak, 2. lipnja 2020.

NJene izjave su za kratko vreme postale hit na društvenim mrežama.

Pročitajte OVDE šta analitičari kažu o srpskoj opoziciji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA