Најновије

МЕТА ЈЕ ПРОНАЂЕНА, АКО ИЗВРШЕ УДАР ПОСЛЕДИЦЕ ЋЕ БИТИ ОГРОМНЕ ЗА СВЕ: Азербејџан је нациљао Јерменску нуклеарну електрану! Сви чекају одлуку

Азербејџанско министарство одбране упозорило је у четвртак да би њихове снаге могле да изврше прецизни удар на електрану Метзамур у западној Јерменији уколико Ереван одлучи да погоди азербејџанске стратешке инсталације.

Атомски удар (Фото: Јутјуб)

Као одговор на јерменске претње да ће погодити резервоар воде Мингцевир на северу Азербејџана, портпарол азербејџанског министарства одбране, пуковник Вакиф Дарганкали, рекао је:

"Јерменска страна не треба заборавити да су најновији ракетни системи који су доступни нашој војсци способни да погоде Метзамурску станицу за атомску енергију са великом тачношћу, што ће се претворити у велику трагедију за Јерменију." .

Те изјаве долазе на позадину војне ескалације у пограничном подручју између Јерменије и Азербејџана од прошле недеље, за коју су се две стране међусобно оптужиле за проузроковање.

Москва и Техеран потврдили су да ће учинити све што могу умањити тензије између Бакуа и Еревана, док се Турска која се изједначила са Азербејџаном, обавезала да ће Јерменија „платити цену“ за сукоб са Азербејџаном.

Ко је однео победу у борби руског Су-30 и америчког Ф-18, сазнајте ОВДЕ!

 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА