Најновије

А ПОЛИЦИЈА ЋУТИ: Лажни избори у Вучићевој држави (ВИДЕО)

Невероватан призор виђен је недалеко од бирачког места у Зрењанину, где је јуче било гласање на поновљеним изборима. Неколико људи водили су спискове у просторији удаљеној око 30 метара од места где се одржавају избори, али нису желели да покажу о чему се ради. Полиција која је претходно дошла на позив, отишла је после телефонског разговора.

Драма на бирачком месту у Зрењанину (Фото: принтскрин)

Један од активиста из Зрењанина заједно са екипом локалне телевизије КТВ ушао је у просторије где је седело неколико особа и водило спискове које нису желели да покажу, а претпоставља се да је у питању већ унапред припремљена изборна малверзација.

Младић који је ушао унутра инсистирао је од поменутих особа да му покажу о каквим се списковима ради, што су они одбили, да би један од њих позвао полицију, а потом отишао са лица места заједно са папирима.

Двоје полицајаца требало је да интервенише и установи о чему се заправо ради, ко је овде у праву, а ко није. Међутим, након што је полицајац завршио телефонски разговор, он и колегиница напустили су просторију без утврђивања да ли се ради о мутним радњама и каквим.

- Довиђења, пријатно и без... - изустио је полицајац, који је погнуте главе изашао из просторије.

- Сачекајте мало, ви одлазите господо? Зашто нисте узели ово што је предмет кривичног дела? Ко вам је наредио да одете? Жмурите на све ово што се овде догађа - рекао је младић који је дошао на лице места са ТВ екипом, на шта су полицајци остали неми, ушли у возило и наставили својим путем.

Гренел стиже у Београд, носи поруку од Трампа лично! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: КТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА