Најновије

ЖИВОТ ПЕВАЧА ОБОЈЕН ТУГОМ: Сина је изгубио на ратишту, ћерка је дуго била у канџама дроге, а он себи пуцао у груди и спасили су га

Живот легендарног певача медитеранских шансона, Мише Ковача, био је поприлично турбулентан и обојен тугом. Патња је кренула када је његов син Еди као војник убијен 1992, када је имао 17 година, а онда наставила када се његова ћерка Ивана почела дрогирати.

Мишо Ковач (Фото: Јутјуб)

Мишо и његова тадашња супруга Анита тврдили су да се смрт њиховог наследника Едија десила под чудним околностима.

– За разлику од папира које смо ми добили, а у којима је стајало да је наш син умро од прострела главе, таквог да би на крају могао да живи, права је верзија била другачија. У тим је документима писало да је Еди умро од сепсе изазване великом количином бактерија у организму – рекла је једном приликом Анита.

Певач није крио огромну тугу коју је осећао.

– Након Едијеве смрти више ме не занима живот – често је понављао Мишо који је признао да му се тада срушио цео свет.

Мишо се потом развео од супруге, а онда је отишао из земље са пророчицом Силвијом Конте Калви Марковић. Његова ћерка Ивана није поднела то што их је отац оставио, па је све теже подносила отуђеност оца. Након погибије старијег брата, очеве тешке депресије и развода родитеља, посегнула је за хероином.

Ивану је једном приликом, полумртву, како су наводили хрватски медији, пронашла Мишина садашња супруга Лидија и спасла јој је живот. Све ово оставило је превеликог трага на души певача и он је 1999. године покушао да се убије.

Пиштољем је себи пуцао у грудни кош, али је пронађен после пола сата и лекари су успели да му поврате живот.

– Кад сам се пробудио у шок-соби и отворио очи, нада мном је био млади исусовац и рекао ми да у животу има само Исуса и моје песме – присећао се Мишо

Након што се опоравио легендарни певач је свој очајнички потез објаснио следећим речима:

- Покушај самоубиства била је само кулминација нагомилане туге и очаја због губитка сина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miso.kovac on

И сама Ивана је пре више од десетак година за хрватску “Глорију” рекла да је породица почела да се распада после братовљеве смрти.

-Тотално расуло. Тата је превише осећајан и то га је потпуно дотукло. Почео је да пије таблете за смирење, а прве две године плакао је сваки дан и сатима био на гробљу. Мама се окренула вери и стално ишла у цркву, а ја сам била “чардак ни на небу ни на земљи”. Најпре сам била ужасно збуњена и нисам могла веровати да се то догодило, а онда ми се чинило као да сам у хорору који никако не престаје- рекла је она, па признала да је развод родитеља утицао да се упусти у експериметнистање са опијатима

–Никако нисам могла да се помирм с тим. Остала сам сама, без надзора и контроле, с много новца које су ми давали родитељи. Нисам имала ни бриге ни памети: непрестано сам ишла на журке, а с 19 година почела сам експериментирати с лаким дрогама. С 21 сам већ била на хероину. Зашто сам почела? Зато јер сам жељела побећи од стварности. Најтеже ми је било преживети дан: мрзила сам га од тренутка кад бих отворила очи, чекајући само да прође. И тако сваки дан.

Снимке жестоке офанзиве Хута против Саудијаца погледајте ОВДЕ.

Извор: Mедији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА