Najnovije

ŽIVOT PEVAČA OBOJEN TUGOM: Sina je izgubio na ratištu, ćerka je dugo bila u kandžama droge, a on sebi pucao u grudi i spasili su ga

Život legendarnog pevača mediteranskih šansona, Miše Kovača, bio je poprilično turbulentan i obojen tugom. Patnja je krenula kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, kada je imao 17 godina, a onda nastavila kada se njegova ćerka Ivana počela drogirati.

Mišo Kovač (Foto: Jutjub)

Mišo i njegova tadašnja supruga Anita tvrdili su da se smrt njihovog naslednika Edija desila pod čudnim okolnostima.

– Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu – rekla je jednom prilikom Anita.

Pevač nije krio ogromnu tugu koju je osećao.

– Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život – često je ponavljao Mišo koji je priznao da mu se tada srušio ceo svet.

Mišo se potom razveo od supruge, a onda je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. NJegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio, pa je sve teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu, kako su navodili hrvatski mediji, pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život. Sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije.

Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da mu povrate život.

– Kad sam se probudio u šok-sobi i otvorio oči, nada mnom je bio mladi isusovac i rekao mi da u životu ima samo Isusa i moje pesme – prisećao se Mišo

Nakon što se oporavio legendarni pevač je svoj očajnički potez objasnio sledećim rečima:

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miso.kovac on

I sama Ivana je pre više od desetak godina za hrvatsku “Gloriju” rekla da je porodica počela da se raspada posle bratovljeve smrti.

-Totalno rasulo. Tata je previše osećajan i to ga je potpuno dotuklo. Počeo je da pije tablete za smirenje, a prve dve godine plakao je svaki dan i satima bio na groblju. Mama se okrenula veri i stalno išla u crkvu, a ja sam bila “čardak ni na nebu ni na zemlji”. Najpre sam bila užasno zbunjena i nisam mogla verovati da se to dogodilo, a onda mi se činilo kao da sam u hororu koji nikako ne prestaje- rekla je ona, pa priznala da je razvod roditelja uticao da se upusti u eksperimetnistanje sa opijatima

–Nikako nisam mogla da se pomirm s tim. Ostala sam sama, bez nadzora i kontrole, s mnogo novca koje su mi davali roditelji. Nisam imala ni brige ni pameti: neprestano sam išla na žurke, a s 19 godina počela sam eksperimentirati s lakim drogama. S 21 sam već bila na heroinu. Zašto sam počela? Zato jer sam željela pobeći od stvarnosti. Najteže mi je bilo preživeti dan: mrzila sam ga od trenutka kad bih otvorila oči, čekajući samo da prođe. I tako svaki dan.

Snimke žestoke ofanzive Huta protiv Saudijaca pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA