Најновије

Ивана је била једна од најлепших водитељки у Србији, удала се, променила посао и у петој деценији изгледа ко богиња (ФОТО)

Ауторку и водитељку емисије "Ја то тако" Ивану Балтић већ годинама немамо прилике да видимо на малим екранима, још од 2018. од када се њен пројекат не емитује, а важила је за једно од најшармантнијих лица на ТВ-у.

Иванa Балтић (Фото: Јутјуб)

Ивана је удата и давне 2014. године бројни медији писали о њеном венчању са архитектом Зораном Алексићем са којим се годинама забављала. Уследила је срећна вест да је водитељка трудна, али и информација да ће читаву трудноћу морати да проведе по строгим правилима због здравствених проблема које је имала.

- Живот ми се много променио тим пре што имам компликације у трудноћи и што, по савету лекара, морам строго да мирујем. Тако сам од једне хиперактивне особе постала жена која највећи део дана проводи лежећи код куће. Од тренутка кад сам сазнала да сам трудна, прва мисао била је да ћу бити активна трудница, да ћу живети као и до тада и да нећу слушати превише туђа искуства већ пратити сопствени ритам. Последњи месец у години, децембар, за ауторе емисија је „најзапосленији“ месец и ја сам радила пуном паром, као да нисам у другом стању. Припремала сам и снимала емисије, а имала сам и додатне обавезе због припреме новогодишњих, божићних и осталих празничних емисија. Све те активности изазвале су извесне тегобе у ноћи пред заказано снимање. Ту ноћ сам провела у болници, а гостима смо отказали снимање и вест се муњевито проширила. На срећу, беба је била добро, али ми је наређено строго мировање наредних месеци. Знала сам да је ситуација озбиљна, али не колико, а тек кад је прошао најкритичнији период схватила сам сву важност налога лекара о строгом мировањиу и беспрекорној дисциплини - изјавила је Ивана пре шест година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

Пар је у седмом месецу организовао венчање за најближе чланове породице и пријатеље.

Уз одличну гастрономску понуду и многе светске специјалитете који су се служили тог дана, џез музика показала се као прави избор.

- О венчању смо и раније говорили, а планови су се интензивирали од веридбе која је склопљена у новогодишњој ноћи. С обзиром на то да сам у другом стању велико славље за све нама драге људе направићемо када и ја будем могла да се веселим како доликује. Верујем да ће нам бити лако да то организујемо, јер сада имам искуство, иако је ово било мало и интимно окупљање за најближе. Ово је био дан за породицу и кумове, али нисмо запоставили ниједан сегмент у организацији која би била и на великој свадби, од превоза гостију, свечане торте, одговарајућих тоалета, декорације простора, фотографа - изјавила је водитељка у интервју за један недељник неколико дана након венчања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

У јулу 2014. године стигао је наследник Андреј, а поносни родитељи у потпуности су променили животне навике и све подредили наследнику. Ивана се у неколико наврата враћала да води своју емисију на телевизији "Пинк", а онда је од 2018. године престала и посветила се новом пословном пројекту. Судећи по њеном Инстаграму Ивана је постала креаторка, те је ласнирала свој бренд.

Очигледно да је ово ново пословно поглавље у животу водитељке и да, макар за сада, нема у плану да се враћа на мале екеране. Занимљиво је то, да у 44. години живота изгледа фантастично.

Скандалозне снимке го го играчица са вашара у Врднику погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА