Најновије

СРАМНЕ ОПТУЖБЕ ИЗ МИЛОВОГ КАБИНЕТА: Српска православна црква крива за ширење заразе корона вируса!

Епидемиолошка ситуација у Црној Гори је консолидована, а највећу претњу за поновну ескалацију инфекције, а тиме јавно здравље, представљају недозвољена и епидемиолошки изузетно ризична окупљања у организацији СПЦ и појединих политичких актера, констатовано је данас на седници Националног координационог тела (НКТ), којој је присуствовао и премијер Душко Марковић.

Мило Ђукановић/Острог (Фото: Јутјуб/Правда)

- Јавна окупљања у организацији Српске православне цркве и појединих политичких актера директно доприносе расту броја инфицираних и угрожавају здравље и животе особа које учествују на тим скуповима, њихових породица и свих грађана - саопштено је из НКТ.

Организатори ових недозвољених окупљања, наводи се, сносе директну одговорност за здравље и животе свих грађана Црне Горе и странаца који бораве у тој земљи. НКТ поручује да нема и не сме бити те политике која било коме сме и може бити преча од здравља и живота грађана.

- Ризик ових недозвољених и опасних окупљања утолико је већи што ће се обољења оних који ових дана буду инфицирани на недозвољеним скуповима манифестовати током изборног процеса који носи одређене ризике у случају поштовања прописаних мера од свих учесника.

НКТ је одлучило да поново отвори Гранични прелаз Метаљка, са Босном и Херцеговином на путном правцу Пљевља - Чајниче и за улазак путника у Црну Гору.

- Улазак путника у нашу земљу ће на овом граничном прелазу бити могућ од 7:00 до 19:00, док излазак путника из Црне Горе остаје као и до сада без ограничења - наводи се у саопштењу.

Иначе, у последња 24 сата у Црној Гори је регисровано 50 новозаражених особа и три смртна случаја, саопштено је данас из Института за јавно здравље.

Медојевић тврди да Мило стоји иза трговине људима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА