Најновије

ПОБЕСНЕЛИ И СРБИ И ЦРНОГОРЦИ: Албански "црни орао" уживо у предизборној емисији на РТЦГ!

Провокација са "Великом Албанијом" не недостаје ни у црногорској предизборној борби. Једна уживо из ТВ емисије јавног сервиса посебно је разбеснела Србе али и Црногорце.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Представник коалиције албанских партија коју чине Демократски форум, Нова демократска снага ФОРЦА, Грађански покрет Перспектива и Унија Тузи, Никола Цамај, на дебати која је организована на Јавном сервису Црне Горе у сусрет предстојећим парламентарним изборима, провоцирао је неалбанске грађане те земље тако што је у завршној речи упутио поздрав прекрштеним рукама са раширеним прстима, који симболизује Велику Албанију.

Претходно је Ник Ђељошај, носилац листе Албанска коалција "Генци Ниманбегу – Ник Ђељошај“, изјавио је да очекује најмање два мандата и убедљиву победу ове коалиције међу албанским народом.

Симбол "летећег орла" познати је начин провоцирања Албанаца склоних идеји Велике Абаније, која би наводно требало да се пружи и преко дела територије Србије али и Црне Горе и Македоније.

Позната је афера са Албанцима, Гранитом Џаком и Ђерданом Шаћиријем играчима фудбалске репезантације Швајцарске пореклом с Косова, који су тако прослављали голове и победу над Србијом на Светском првенству 2018. године.

Прочитајте ОВДЕ   какав је то шок а тиче се СРС.

Извор: Мондо/ In4s

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА