Најновије

БЕЖИТЕ У СКЛОНИШТА, ЗА 72 САТА ПОЧИЊЕ НУКЛЕАРНИ РАТ! Појавило се страшно упозорење српског доктора

Проф. др. Горан Белојевић звани Масерати, шеф Катедре за хигијену са медицинском екологијом на Медицинском факултету, који је недавно насмејао грађане изјавом да му је масерати на поправци па зато вози пунта, поново је бриљирао.

Проф. др. Горан Белојевић (Фото: pixabay/ Јутјуб)

Он је најавио малтене светски рат и поручио колегама и студентима да батале факултетска предавања и да траже атомска склоништа!

Наиме, Белојевић је крајем марта ове године у мејл преписци детаљно образложио зашто сматра да следи потпуна катаклизма.

- По мојој скромној научној и експертској процени, постоји реална опасност од глобалног ратног сукоба. Предвиђам да ће се у року од 72 часа прогласити ратно стање у САД са подизањем борбене готовости свих нуклеарних потенцијала. На то указује и данашње подизање пољске болнице у Централ парку у Њујорку. Одговор ће одмах следити са руске стране. Сада нису примарна он-лајн предавања, већ обавештење свим запосленима и студентима да прети нуклеарни сукоб и да треба проверити која најближа функционална атомска склоништа су на располагању запосленима - написао је доктор у мејлу који је очито послат колегама, докторима и професорима.

Јесу ли се колеге и студенти дали у потрагу са безбедним склоништем од атомског рата који Белојевић најављује, није познато, али верујемо да се део њих слатко насмејао.

Иначе, Белојевић је недавно, гостујући у једној ТВ емисији, многе довео до суза када је говорио о ношењу маски у циљу спречавања ширења коронавируса.

- Сваки контакт с људима је ризичан. Рецимо ја, кренуо сам код вас и, пошто ми је масерати на поправци, кренуо сам својим пунтом српским и притом сам носио маску - рекао је доктор.

Овај снимак убрзо је постао виралан на друштвеним мрежама а доктор добио надимак "масерати". А да и те како има духовитост у себи, говори и његово објашњење за ту изјаву.

- Када сам био "пионир малени", београдски мангупи су возили "фиће", а на поправци су им биле "алфе". Добро, нису баш све девојке падале на то, али неке јесу. Истовремено, ту је и дигресија. Наизглед потпуно скренете с теме само да бисте привукли пажњу. И најзад, увек остане онај црв сумње да ја заиста возим "масерати". За то је потребно мало пратити моје кретање по граду - рекао је Белојевић.

Шта су лекари одговорили Брнабићки прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА