Најновије

КЕДМИ ОБЈАСНИО: Ево шта спречава САД да покушају да задају кобни ударац Русији

Бивши шеф израелске специјалне службе „Натив“ Јаков Кедми истакао је околности које спутавају Американце да започну нуклеарну агресију на Русију.

Кедми (Фото: Јутјуб)

Ради се о напредном, новом руском оружју, које је моћно средство одвраћања Пентагона и спречава Сједињене Државе да покушају да задају кобни ударац Русији. 

„Уследиће узвратни напад, који Американци данас не могу да неутралишу“, рекао је Кедми, објашњавајући да то спречава Сједињене Државе да покушају да нападну Русију.

Истовремено је указао да се Американци у великој мери плаше ракета Сармат, хиперсоничних комплекса Авангард, Кинжал и нуклеарног беспилотног подводног возила Посејдон.

У том контексту, а према речима стручњака, „у случају почетка непријатељстава пуних размера, Вашингтон ће претрпети врло озбиљну штету“.

Управо та околност, у савременој стварности, сада постаје главни фактор који приморава Американце да напусте идеју о спровођењу својих планова за превентивни нуклеарни напад на руску територију.

Истовремено, израелски стручњак је истакао да Русија има моћне противавионске ракетне системе (САМ) С-300 и С-400, способне да се успешно одупру савременим изазовима који могу настати пред ПВО јединицама државе која се граничи са државама НАТО-а.

Истовремено, скори улазак у употребу новог система ПВО С-500 „Прометеј“ гарантује заштиту Русије од перспективног наоружања које развијају само Американци.

Турска повукла потез којим је изненадила Грчку, али и цео свет! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА