Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО КРАЈ РИЈАЛИТИЈА?! Рем коначно почео да ради свој посао - коначно забрана

Савет Регуларног тела за електронске медије (РЕМ) одлучио је да покрене израду правилника, којим ће бити ограничено емитовање ријалитија у термину од 23 часа до 6 јутру.

Ријалити (Фото: Јутјуб)

РЕМ ће, такође, поднети кривичну пријаву против Кристијана Голубовића због претњи изречених у ријалити програму и покренути поступак против ТВ Пинк где је емитован тај програм.

Савет РЕМ је на данашњој седници, на његов и предлог чланица Јудите Поповић и Вишње Аранђеловић, покренуо израду правилника о емитовању ријалитија "присилног окружења".

На седници савета чланова закључено је да таква врсста ријалитија има штетан утицај на малолетнике, али и на читаво друштво.

"На телевизијама с националном покривеношћу промовишу се криминалци и примитивизам", речено је на седници.

РЕМ ће такође поднети кривичну пријаву против Кристијана Голубовића због претњи смрћу изречених у ријалити програму Задруга на ТВ Пинк 16. септембра увече, пошто је како је навео, законска обавеза РЕМ-а да се обрати надлежним органима када утврди да је у програму извршено неко кривично дело.

Такође, РЕМ због овог дешавања, према Закону о електонским медијима, покреће поступак против РТВ Пинк, где је емитован спорни програм.

Да ли се у Србији поново уводи ванредно стање због Ковида-19 сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА