Најновије

ПЛАНИРАН МАСАКР У РУСИЈИ! Спречено масовно убиство (ВИДЕО)

Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) привела је 13 руских држављана који су на местима масовног окупљања, узградама енергетских структура и образовних институција припремали масакре. До сада није објављено ништа о мотивима нападача.

ФСБ (Фото: РИА Новости)

У неколико региона Русије приведено је 13 руских држављана који су планирали масакре користећи импровизоване експлозивне направе, запаљиве смеше, хладно оружје, а такође су наговарали кориснике интернетантернета да почине таква кривична дела. Њих 11 су чланови затворене Интернет заједнице једне од друштвених мрежа, - речено је у ФСБ.

Код ухапшених су пронађена и заплењена упутства за производњу запаљивих смеша и експлозивних направа, четири импровизоване бомбе, шеме напада на образовне институције и зграде безбедносних структура. На њиховим телефонима пронађени су подаци, у којима се потврђују планови напада.

У ФСБ је такође речено да су ухапшени наговарали људе да чине злочине на интернету. Један од својих злочина планирали су да почине у школи 1. септембра, и притом убију стотине људи у образовној установи.

Како је Минск пресрео разговоре Берлина и Варшаве, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА