Најновије

Америка је пред грађанским ратом, Тексас се одваја?! (ВИДЕО)

Можда дође до тога што демократе не очекују, да се Доналд Трамп лажно помири са чињеницом да демократе треба да уђу у Белу кућу и са војском прекине целу ту церемонију, изјавио је Дејан Вуксановић, потпредседник Српске народне одбране из Чикага, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Илустрација (Фото: Јутјуб)


Он је претходно констатовао да је Џозеф Бајден „покрао изборе на начин који је шокантан за Америку и цео свет,  на један врло очигледан начин“. 

- То чак није био би перфидан начин крађе, дошло се до свих могућих сазнања и чињеница  и није јасно да ли ће се та фарса наставити или ће доћи до једне озбиљне ситуације. Пошто је војска претежно наклоњена Трампу, може да се деси да војска ухапси Бајдена на тој трибини – наговештава саговорник Хелмкаста. 
Вуксановић је навео да војска јесте дошла на апел демократа, „међутим до задњег дана Трамп је тај који командује војском и неко ко јој даје директиве шта ће да ради“. 

- То све може да буде замка за ту лажну Бајденову побдеу и целу његову администрацију. И то може да се деси за време церемоније, док је Трамп на позорници – наводи Вуксановић. 

На питање да у случају да Бајден ипак преузме дужност, да ли се може десити инцидент попут оног у Сарајеву када је убијен стари сват на српској свадби, што је довело до експлодирања бурета барута, рекао је да је то једна од могућности. 

- Мислим да ће огроман број америчког народа реаговати и да ће то бити огромни протести. Могуће и да ће држава Тексас покушати да се одвоји, која одавно има такве тенденције, што може ескалирати и може доћи до оружаног сукоба и грађанског рата – напомиње Вуксановић. 

Он је казао да су демократе почели да праве злу крв између црне и беле расе што може изазвати расне сукобе. 

Вуксановић открива да је Буш јуниор дао реч делегацијама Срба који су подржали његову кампању да неће дозволити отимачину Косова и Метохије, али да је то обећање изневерио на крају његовог другог мандата. 

 Он је говорио и да се налазио у делегацији Срба, састављеној од три српске организације у Америци, међу којима и СНО, састајао у ранијем периоду и са Бајденом.

- Он нам је у лице говорио да смо народ који треба да се обузда, да смо агресивни, да не желимо добро другим народима у окружењу – пренео је Вуксановић. Он је изнео и друге детаље тог састанка, како је реаговао на аргументе српске делегације и шта је Бајден стално понављао Србима.

Према речима Вуксановића „Косово је велики трн у оку Дубокој држави“, што је образложио у емисији.  Он је изнео своје ставове и о Александру Вучићу, Европској унији, владици Григорију и „његовом шуровању са католичким клером“, као и о другим темама. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА