Најновије

РУСКА ВОЈСКА КАКВУ НИСТЕ ВИДЕЛИ (А НИ ЧУЛИ): На јутјубу сви понављају овај снимак (ВИДЕО)

Није тајна да су руске оружане снаге велики понос Русије. Припадници руске војске више пута су импресионирали стране стручњаке и обичне људе из других земаља.

Руска војска (Илустрација: РИА ФАН)

Треба напоменути да се овде не ради само о професионалности, вештини и највишем нивоу обуке. Овде постоји и културна компонента.

Јутјуб канал '’Културнаја Кругосветка'’ објавио је избор популарних обрада светских хитова у јединственом извођењу хорова руске војске. Видео је оставио неизбрисив утисак не само на Русе, већ и на стране кориснике.

Публика се сложила да су учесници Ансамбла песме и игре уске војске Александров одлично обрадили познату песму Scorpions-а „Maybe I, Maybe You“.

Корисникиз Шпаније је написао да га је извођење композиције задивило. Снажан утисак имао је и рођени Аргентинац. Према његовим речима, певање је било сензационално.

"Невероватно! Прелепо да би се могло поверовати! Заправо, ово је најлепше и најмоћније оружје у Русији“, поделио је утисак један од корисника Јутјуба.

Становница Велике Британије отишла је још даље и предложила руској војсци да сними цео албум. Нагласила је да ће оригинални наступ руских војника бити топло примљен у целом свету и да ће одјекнути код широке публике.

Зашто је ловац Су-57 јединствен, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА