Najnovije

RUSKA VOJSKA KAKVU NISTE VIDELI (A NI ČULI): Na jutjubu svi ponavljaju ovaj snimak (VIDEO)

Nije tajna da su ruske oružane snage veliki ponos Rusije. Pripadnici ruske vojske više puta su impresionirali strane stručnjake i obične ljude iz drugih zemalja.

Ruska vojska (Ilustracija: RIA FAN)

Treba napomenuti da se ovde ne radi samo o profesionalnosti, veštini i najvišem nivou obuke. Ovde postoji i kulturna komponenta.

Jutjub kanal '’Kulturnaja Krugosvetka'’ objavio je izbor popularnih obrada svetskih hitova u jedinstvenom izvođenju horova ruske vojske. Video je ostavio neizbrisiv utisak ne samo na Ruse, već i na strane korisnike.

Publika se složila da su učesnici Ansambla pesme i igre uske vojske Aleksandrov odlično obradili poznatu pesmu Scorpions-a „Maybe I, Maybe You“.

Korisnikiz Španije je napisao da ga je izvođenje kompozicije zadivilo. Snažan utisak imao je i rođeni Argentinac. Prema njegovim rečima, pevanje je bilo senzacionalno.

"Neverovatno! Prelepo da bi se moglo poverovati! Zapravo, ovo je najlepše i najmoćnije oružje u Rusiji“, podelio je utisak jedan od korisnika Jutjuba.

Stanovnica Velike Britanije otišla je još dalje i predložila ruskoj vojsci da snimi ceo album. Naglasila je da će originalni nastup ruskih vojnika biti toplo primljen u celom svetu i da će odjeknuti kod široke publike.

Zašto je lovac Su-57 jedinstven, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA