Најновије

ДОКТОРИ НЕ ВЕРУЈУ ВАКЦИНИ: Директор очајан због слабог одзива запослених

Директор Дома здравља у Нишу Милорад Јеркан казао је да је „мало разочаран“ што се за вакцинацију против ковида 19 пријавио мањи број запослених од броја који је „очекивао“.

Ипак, нада се да ће до краја бити 60-70 посто одзив (фото: Pixabay.com )

– У Дому здравља, ја сам мало разочаран што је мањи број пријављених за вакцинацију него што сам очекивао, али то ће ићи на неких 60, 70 одсто радника, што и није тако лоше. Ми немамо право и немамо тај закон по коме бисмо могли било коме да наредимо да прими вакцину, која је апсолутно добровољна, и свако има право да одлучи да ли ће је примити, казао је Јеркан за Нишке вести.

Јеркан је рекао у да је „план вакцинације против вируса корона веома рационално и добро направљен“, не прецизирајући о којем и чијем плану је реч. Он је казао да ће се вакцина против корона инфекције давати у 50 градских и приградских амбуланти Дома здравља, а да је већ „стручно обучен велики број тимова од стране Института за јавно здравље ‘Батут'“.

A Мирсад Ђерлек не зна ни приближно колико ће стићи руских и кинеских вакцина, али зато у иглу зна колико ће стићи Фајзерових, што можете сазнати ОВДЕ.

Извор: Данас

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА