Најновије

СТОП ТЕРОРУ - ОТПОР КОВИД ПАСОШИМА СЕ ШИРИ: Новинари навукли жуте траке у уживо програму (ВИДЕО)

Отпор против ковид пасоша све више расте у Србији. Многи угоститељи затварају своје објекте пре 22 сата како не би морали да дискриминишу госте, али присталице присилне вакцинације посебно је изнервирало што поједини грађани носе жуте траке алудирајући на прогон који су Јевреји доживели у нацистичкој Немачкој.

Жуте траке у уживо програму (ФОТО)

Ношење жутих трака изиритирало је проамеричке медије, ватрене заговорнике присилне вакцинације али и повереника за равноправност Бранкицу Јовановић.

"Крајње је непримерено довођење у везу једне од највећих трагедија прошлости и милиона убијених Јевреја, али и припадника других националности током Другог светског рата, са противљењем вакцинацији. Тиме се показује не само одсуство сваког поштовања према жртвама фашизма, већ и свести о томе шта таква порука значи", истакла је повереница у саопштењу за јавност.

Било је и оних који су грађане који су носили жуте траке како би показали да су дикриминисани због ковид мера називали “фашистима”.

Ово је била једна од тема емисије “Инфо мук” која иде сваког понедељка уживо на каналу Хелм Каст и бави се анализом вести кроз призму хумора. Током емисије новинари и водитељи Никша Булатовић и Вук Росандић ставили су на своје руке жуте траке у знак протеста због дискриминације невакцинисаних.

Булатовић је објаснио да су жуте траке симбол дискриминисаних и прогоњених људи, а Росандић је подсетио на заједничку историју страдања Срба и Јевреја и додао да су тврдње да се ношењем жутих трага у знак протеста због ковид сискриминације вређају јеврејске жртве чиста манипулција.

Новинар проговорио о корони, кризном штабом и медијима, ово не смеју да прикажу на РТС и Н1, погледајте шокантну емисију ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА