Најновије

ПИТАЈ МЕ ОВО: Како Вучић дотура "пушкице" Марићу (ВИДЕО)

Грађани Србије могли су уживо на ТВ Хепи, током гостовања Александра Вучића у емисији "Ћирилица" Миломира Марића, да виде како изгледа када се напредњачком лидеру "спонтано" постављају питања, будући да је могло да се види како Вучић и један од његових омиљених водитеља суптилно размењују "пушкице".

Вучић и Марић (Фото: Јутјуб)

Да су тачне приче да је Александар Вучић уредник свих информативних емисија у Србији, на прорежимским медијима, потврђено је, по ко зна који пут, у понедељак код перјанице напредњачког новинарства, Миломира Марића.

- Ево како изгледа "ненамештен интервју" - Вучић му додаје питања током паузе док се као не види. Када су Вучић и Марић схватили да је камера већ на њима, збун, само кратка констатација и беж' даље на другу тему - изврсно је приметила потпредседница ССП, Мариника Тепић.

Све се то дешавало док је у позадини ишла изјава лидера ССП, Драгана Ђиласа.

- Његова гестикулација и све то што се у Србији дешава, мени говори да он ментално није здрав и да се ту нешто озбиљно дешава. То што он говори, мени то није нормално - рекао је Ђилас.

Након тога, збуњени Вучић је упитао још збуњенијег Марића, да ли очекује одговор на речи Ђиласа, али се одустало.

Кина је нови глобални играч на којег ће у будуће сви морати рачунати! Након Ирана улазе и у Сирију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА