Најновије

КНЕЖЕВИЋ: Ако је тачна Ђукановићева теза да беспослен поп и говеда крсти, онда је Мило требало први да буде у реду за “крштење”

Председник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић обратио се на Твитеру.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

„Ако је тачна Ђукановићева теза да беспослен поп и говеда крсти, онда је Мило требало први да буде у реду за “крштење”“, написао је на Твитеру председник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић.

Подсетимо, то што је митрополит црногорско-приморски Јоаникије недавно казао како је пуно тога научио од српског историчара који вређа и омаловажава Црногорце, Александра Раковића, председник Црне Горе Мило Ђукановић јуче је у Бару прокоментарисао оном народном: “Беспослен поп и говеда крсти”.

“Тешко је ту нешто паметно прокоментарисати. Добро је да сам чуо да постоји макар још један човек на планети коме трућања квази историчара могу бити инспирација. Срамота је такву особу називати историчарем, а још већа је да било ко од одговорних људи у томе може проналазити узор за дефинисање својих ставова”, поручио је Ђукановић одговарајући јуче на новинарска питања.

О паду Владе ЦГ прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА