Најновије

МИЛОВ УСТАШКИ НАПАД ИЗ ХРВАТСКЕ! Србију упоредио са нацистичком Немачком!

Предедник Црне Горе Мило Ђукановић на најбеспризорнији и најбестиднији начин напао је у хрватским медијима Србију.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Ђукановић је за хрватски "Јутарњи лист" дао интервју под насловом: "Вучић би Косово без Албанаца и Црну Гору без Црногораца. Мир и стабилност регије су угрожени!" 

- Ми управо проживљавамо најагресивнији напад великосрпског национализма на црногорску државу и црногорски идентитет у нашој новијој повијести. Овако није било ни у време Милошевића - пожалио се Мило Ђукановић Хрватима.

Ђукановић је у својим сулудим тврдњама отишао толико далеко да је Александра Вучића упоредио са Адолфом Хитлером, а Србију са нацистичком Немачком!

- О озбиљности Вучићевих изјава најбоље свједочи тврдња да је Црна Гора покоравала Србију последњих 30 година и како у томе неће успети. То је исто као да је Хитлер 1939. изјавио да неће допустити да Чехословачка покори Немачку -  без срама је изјавио Мило Ђукановић. 

Он је Србију оптужио и да има геноцидне намере, иако се он и ДПС годинама боре да смање број Срба у Црној Гори и забрањују им да уче српски језик у школама, хапсе, туку и малтретирају Србе...

- Они би Косово, али без Албанаца. Као што би Црну Гору, али без Црногораца - тврди Ђукановић који је некада говорио под тробојком, а сину је дао име по стрицу четнику. 

- Очигледно је да би за Београд Црна Гора била једина права компензација за Косово. Вучић често критизира бившу власт у Србији како су "пустили Црну Гору да оде" 2006. године. Као да је била дио Србије. Сјетите се што Дарко Худелист пише о Вучићу и његовој патњи дан - тврди Ђукановић.

Ево када ће Бајден примити трећу дозу вакцине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА