Најновије

ОДЗВОНИЛО, ЗАТО СЕ И ГИЦА! Мило свог ловца на змајеве пустио са медијског повоца да пљује Српску православну цркву

Кад год “кита од кита” (како неко недавно написа у једном коментару алудирајући на дпс ловца на змајеве), дохвати перо у десницу руку којом одавно управља његов идол, налогодавац и први финасијер Милан Роћен, углед такозваних независних “Вијести” тоне све дубље и дубље, ако је више и могуће да тону дубље, јер су много пута до сада ударили о само дно.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Елем, прво Милово перо и локатор, настао чак и пре извесних Дарка Шуковића и Драшка Ђурановића, наставља у свом маниру, да из скута ДПС-а, са кратког медијског повоца, јуриша на Српску православну цркву, Патријарха и Митрополита.

Простачким и вулгарним језиком, својственим само “независним”ДПС кадровицима, Милов локатор са стажом који посеже још из доба НАТО агресије, наставља да сеје мржњу према СПЦ-у.

Локатор зна да је СПЦ међу најзаслужнијима за пад вишедеценијске корумпиране аутократије. Још боље му је познато, да је након пада аутократије поставио своје локаторе у Влади по ширини и дубини. И наравно, како то бива, када су сви локатори лоцирани и када треба да буду избачени из система да не би више одржавали у животу ментора Ђукановића и ДПС, креће прво кукњава, па онда пљувачина по Српској православној цркви.

Истој оној Цркви из чије су скуте локатор и мали локаторчићи чекали миг Амбасада да фронтално крену у јуриш да се што боље позиционирају по дубини и ширини Владе Црне Горе.

И тако ДПС чимбеник, огрнут у независно медијско одело које му је крајем деведесетих сашивено по мерама које је дао Милан Роћен, данас, вулгарним и кочијашким речником назива ђилкошем Митрополита Јоаникија. Са медијског дворца који му је саградио ДПС, чувеним новцем од шверца цигарета, Милов локатор, без да се постиди и да му се образи бар на секунд зарумене, острвио се на СПЦ и њене великодостојнике са истим жаром као и Мило Ђукановић својевремено на опозицију. И нема данас разлике између Мила и његовог локатора јер заједничким снагама кидишу на Црну Гору, Србију и Српску православну цркву, као што су то радили и крајем деведесетих.

Иста реторика, исти речник налогодавца Ђукановића и његовог медијског локатора, бледа су копија њих двојице од пре нешто више од две деценије, само што су сада, за разлику од тада, проваљени до последњег евра и рубље.

Шта је циљ ове медијске ујдурме? Циљ је да се свакога дана дижу тензије, јер су Ђукановић и његов локатор и локаторови локаторчићи две стране исте медаље. И лаицима је јасно да у Црној Гори данас заиста постоје две екстремне групације: ДПС са једне стране и са друге стране њихови медијски локатори, који заједно креирају и режирају подизање тензија и уносе раздор у црногорско друштво.
Појмови “Србија, СПЦ, црквени великодостојници и Александар Вучић” им само служе да замагле стварност и сакрију план Мила и његовог локатора, да се у друштво, константно уносе тензије и свађе, да се не би причало о њиховим милионима.

И баш брига Мила и његовог локатора за Црну Гору коју су за преко две деценије измузли до последњег динара, марке, евра и рубље. Њих занима да сачувају стечено богатсво, па због страха од правде, а у страху су кажу велике очи, њима се свакога дана причињавају Патријарх, Митрополит, Вучић, ДФ, а однедавно и сам Здравко Кривокапић. Сви они које не могу да контролишу за њих су непријатељи Црне Горе, јер су се и Мило и локатори поистоветили са државом. А није ни чудо због чега стављају једнакост између себе и државе, јер су народне паре Црне Горе, како причају “недобронамјерни језици” на приватним рачунима диљем света.

И пошто данас знамо како смо систематски уништавани од локатора и његовога газде, све ове деценије, не дозволимо да нас и даље трују. Више се не треба осврћати на медијску папазјанију ДПС локатора, који су још за време НАТО бомбардовања наше земље, одавали положаје јединица наше Војске окупатору. Време је да се ми окренемо будућности а да њих оставимо заробљене у деведесетим да и даље другују са оно мало преосталих савезника ако их има. Јер, како Милов локатор рече да није ни Србин ни Црногорац, кога више брига шта прича или пише Милов НЛО медијски локатор.

А пошто им је и Албанија окренула леђа, сада морају да се задовоље са две “светске силе” Загребом и Приштином. Нека су им срећни Загреб и Приштина, а нама да су на понос Патријарх Порфирије и Митрополит Јоаникије.

КФОР преузима административне прелазе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА