Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Ево зашто Додика треба хитно сменити (4)

Црне вијести долазе из Украјине. Никада у повијести човјечанства се такве ужасне ствари нису дешавале. Агресор, не само да осваја, гранатира, убија недужне цивиле, већ ради нешто много, много, много горе. Једва да се то смије и написати. Ипак, читатељи и читатељице, морају знати истину. Ово не смију читати они и оне испод 18 година.

Пише Емил Влајки

„УН: Руски војници пију Виагру како би силовали Украјинке
СВИЈЕТ Аутор:Н1 Хрватска16. окт. 2022., 15:06
Извор: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Дужносници УН-а у петак су рекли да су руски војници добили залихе Виагре како би силовали Украјинке и дехуманизирали их, преноси агенција АФП.
УН-ова дужносница Прамила Паттен рекла је да су потврдили више од 100 случајева сексуалних напада у Украјини те да та бројка није ни близу стварне јер јако пуно сексуалних напада није ни пријављено.

'Када жене држе заточене данима, силују дјечаке и мушкарце, унаказују им гениталије, када уз то додате и свједочанства жена о руским војницима опскрбљенима Виагром, јасно је да је то дио руске војне стратегије', рекла је Прамила Патен.

Жртве су првенствено жене, рекла је, али има и мушкараца и дјеце. Прошлог мјесеца истражитељи УН-а закључили су у извјешћу да су руске трупе силовале дјецу – од којих су нека имала само четири године, пише Business Insider.“

Пазите драги читатељи и читатељице! Ово долази из Уједињених нација које никада не лажу, које су непристрасне и осуђују сваку могућу агресију. Замислите, силовати не само жене и мушкарце, већ и дјецу од 4 године, а можда и мање. А наредбе за то долазе из самог Кремља од оног новог Стаљина.

Сада је јасно који су прави циљеви агресора. Никаква денацификација и демилитаризација већ нешто што се противи сваком моралу. Људи у Русији гладују, зато што све паре дају на производњу оружја и виагре. Чак ни презервативе не праве!

И што за то вријеме ради Додик? Умјесто да са гнушањем одбаци све што је перверзно, руско, он сваки час одлази у Кремљ и тамо, са новим Стаљином највјеројатније договара ове ужасне ствари. И поносно изјављује да су ови силоватељи његови истински пријатељи! Одвратно, одвратно!
Замислите да Руси, не дај Боже, дођу у Бања Луку и тамо почну силовати све одреда, оне у Предсједничкој палаћи, у Градској скупштини и обдаништима. А Додик мирно проматра ове гадости које раде његови руски пријатељи.

Јасно је, да овај перверзан монструм не смије више бити на власти, да га се мора уклонити свим средствима, легалним и нелегалним. Питамо се, што раде судови, полиција РС, војска БиХ и УН хуманитарне снаге на Мањачи, на домак Бања Луке! 

Остале текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА