Најновије

"ТРЕБА ДА ИХ ИЗБРИШЕМО СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ": Кадиров поручио - Запад је слаб!

Након објављене информације да је је на ратишту погинуло више од 100 чеченских војника огласио се шеф Чеченије Рамзан Кадиров.

Код Херсона, који је под руском окупацијом, у уторак је у артиљеријским нападима рањено и погинуло више од сто чеченских војника, према украјинским изворима. Војници које је послао чеченски лидер Рамзан Кадиров нашли су се под гранатирањем, иако информација није могла бити независно проверена.

Чеченска јединица је након повлачења из Херсона била стационирана у школи у селу на другој обали реке Дњепар, а сами су открили где се налазе путем фотографија на друштвеним мрежама. Опозициони чеченски Телеграм канал 1Адат тврди да су припадници Кадировског пука, који су се налазили у школи, гранатирани и да је убијено њих око стотину. 

Чеченски лидер Рамзан Кадиров није потврдио да се код Херсона догодио напад у којем је изгубио десетке својих војника, али на свом Телеграм каналу поприлично је нервозно коментирао стање на бојишту. Навео је да су напади на Украјину слабашни и упутио злобну поруку да украјинске градове треба избрисати с лица земље.

"Да, прогласили смо ванредно стање, али наши противници нису стидљиви. Пуцају на нас, а наш одговор је слаб. Ако нас гранатирају, ако ракетирају нашу територију, ми би требало њихове градове да избришемо с лица земље тако да им никада не падне на памет да упере оружје према нама", рекао је Кадиров који је признао да ово што се догађа у Украјини није 'специјална војна операција' него - рат.
"Запад је испуцао све опције. Слаби су", написао је он.

Руси и Украјинци се спремају за битку свих битака, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА