Најновије

ЧЕКАМО 'ЦРНОГ ЛАБУДА'! Кијев је управо открио карте и објавио 'до кад ће рат трајати', уздају се у једну ствар - "само је питање времена"...

Заменик украјинског министра обране Володимир Харилов сматра да би украјинске снаге могле да уђу на Крим до краја децембра, а да би цели рат с Русијом могао да се заврши до пролећа.

Харилов је за Скај њуз рекао да верује да је могућност атомског напада Русије мала, сматра да би то било "драматично", али да тактички нуклеарни напад неће спречити Украјинце да наставке свој рат.

Што се тиче мировних преговора с Кремљом, Харилов је рекао да ће се они догодити тек када руске трупе буду спремне да напусте сваки педаљ Украјине, укључујући Крим који је руски председник Владимир Путин заузео још 2014. године.

"Унутар украјинског друштва постоји одлука да идемо до краја", рекао је Харилов и додао да је заузимање Крима "само питање времена" и да би томе могао да помогне "црни лабуд", односно нешто непредвидиво што би се догодило у Русији, попут изненадног пада Путина.

"Мислим да се Русија може суочити с црним лабудом у својој земљи што може да придонесе нашем успеху на Криму", рекао је Харилов.

УКРАЈИНА ПРЕД КАТАСТРОФОМ! ЗЕЛЕНСКИ: Teшка ситуација - онеспособљени смо

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА