Најновије

ПОВЛАЧЕЊА ПРИЗНАЊА КиМ ОДРАДИЛИ СУ РУСИ! Вучић показао да може бахатије и бруталније – бомбе и глад! (ВИДЕО)

Да би се припремила јавност, која више од 80 одсто даје подршку Русији, почело се са утицајем на јавност на разне начине. То је и причање о економским последицама, али каква је патологија у питању највише показује ова терористичка акција са лажним пријављивањем бомби у школама, на мостовима, водоводу, аутобуској, железничкој станици... Те лажне дојаве иду у прилог само једној особи, алудирајући на председника Александра Вучића и његов режим изјавио је Предраг Поповић, заменик главног и одговорног уредника листа Таблоид гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Он је констатовао да се ту показује посебна врста патологије, кад врше притисак преко претњи деци. 

- Свако је забринут и кад се прелази мост, а посебно да су бомбе постављене у школама у које иду њихова деца, а све да би се створио утисак да то раде стране службе са Запада и да је једини излаз да уведемо санкције Русији – казао је Поповић.
Он је изнео и податак да је Русија та која је излобирала и одрадила сва повлачења признања Косова и Метохије, да су све те земље у добрим односима са Русијом, те да без помоћи руске дипломатије ништа не би било учињено по том питању.
Говорећи о лошој економској ситуацији у земљи, Поповић је рекао да је „Вучића пре две године посрећило са пандемијом, а сада са ратом у Украјини“. 

- Тако да све што је лоше урадио Србији у политичком привредном и финансијском смислу, сада има алиби. Паре су потрошене у рату против „невидљивог непријатеља“, само за прва три месеца пандемије је потрошио 4,2 милијарде евра, нашег новца, мог новца. А није поднео рачун шта је ту купљено, за шта је уложено.  Сад га је посрећило са ратом у Украјини, ко може било шта да му приговори, кад он увек има изговор: „енергетска криза, долази најтежа зима, биће поскупљења, несташице...“ Чиста лаж! Једини континуитет у Вучићевој политици је лаж. Поскупљења хране, привредни колапс, то је почело годину дана раније, неколико месеци пре рата у Украјини цене хране су отишле бар 30  одсто у односну на годину дана раније – указао је Поповић. 

Он истиче да су Вучић и НБС на вештачко одржавање стабилности динара потрошили две милијарде евра. 

- Јер претпоствака је да би грађани другачије гласали када би схватили да инфлација није седам одсто као што прича власт, него много озбиљнија. Сваки грађанин то види, чим оде у прву продавницу. Сва та поскупљења и привредни колапс ће Вучић да представи као последицу рата у Украјини: „Ми не можемо ништа, ето видите шта се страшно дешава“. У новембру је кило јунетине било преко 1.200 динара. У новембру није било рата у Украјини – напомиње саговорник Хелмкаста.

Он је казао да је Вучић у односну на претходне валсти показао да лоповски систем може бити бахатији и бруталнији.

Руси напредују ка Славјанску, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА