Најновије

Беливуков ортак ноћу касапио жртве, дању радио у државном РФЗО!

Биографија Срђана Лалића, најбруталнијег члана клана Вељка Беливука, не престаје да интригира јавност. Лалић се у жижи јавности нашао након што је одлучио да призна низ монструозних ликвидација, а реч је о ИТ стручњаку који је наводно радио у Републичком фонду за здравствено осигурање (РФЗО).

Фото: public

Лалић иза себе има завршен факултет, а наводно се бавио криптовалутама на берзи. Терети се да је извршио низ стравичних убиства, а тужилац га је означио најбруталнијим чланом криминалне групе која је годинама терорисала у Србији.

Лалић је учествовао у свакој ликвидацији клана и мучио жртве на језиви начин.

Оно што се зна из његове биографије јесте да је из Раковице и да је рударио криптовалуте. Од тог посла је, према сопственом признању из оптужнице, могао да заради 1.300 евра месечно.

Неожењен је, нема децу, а у свом власништву поседује стан од 40 квадратних метара. Недуго након што су у јавности испливали детаљи његове биографије, појавио се и податак да је био запослен у Републичком фонду за здравствено осигурање (РФЗО).

Ово је, између осталог, тврдио покрет Двери.

Подсетимо, Лалић је пре неколико дана, пред Специјалним судом у Београду, признао кривична дела за која се терети и најавио да ће у својој одбрани изнети све детаље.

Клан Вељка Беливука и његовог најближег сарадника Марка Миљковића терети се за седам ликвидација, диловање наркотика, недозвољени посед оружја, отмице и силовање.

Ухапшени су у великој акцији БИА и МУП фебруара прошле године, а тада је откривена и викендица у Ритопеку у којој су оптужени мучили своје жртве.

У викендици је пронађена и индустријска машина за млевење меса, у којој су оптужени, према тврдњама Тужилаштва за организовани криминал, млели жртве након што би их убили. Поменута криминална група крила се под параваном навијача, с обзиром да су Миљковић и Беливук били вође Партизанове фракције „Принципи“.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА