Најновије

Иамон Меккини: Старим керовима су потребни неки нови трикови 

Док свет клизи ка хаотичној будућности масовни медији  својом вољом  не хају за патње за које омогућавају услове да се догоде

Пише: Иамон Меккини  ( Еamon-mckinney)

Агенда глобалиста је стално напредовала дути низ година, а њихове зле намере су нас  довеле у жалосно стање у којем се свет  нашао данас. Не претерујемо ако кажемо да кабала покушава да спроведе  масовно изумирање човечанства. Бил Гејц и остатак  Давос племена која заговара Нови светски поредак годинама са ентузијазмом говоре о потреби за "депопулацијом" 

Има превише "бескорисних изелица" према њиховим речима,. Геноцидне Covid страхоте које су биле наметнуте свету пре више од две године послужиле су донекле тој агенди. Укупан број жртава од онога што је било злочиначки експеримент над живим људима још увек није позната, можда ће проћи године пре него што се дугорочни ефекти у потпуности разумеју.. Ипак, очита чињеница да је талас умирања и здравствених последица очигледно збуњујући мејнстрим медије концентрисан искључиво међу онима који су веровали својим владама и узели, невољно или не, експерименталну вакцину.

Спортисти и млади падају мртви алармантним стопама, па ипак масовни медији не могу да изнађу корелацију између тога и вакцине - да ли су климатске промене узрок, питају се они? Агресивни напад пропаганде који је омогућио covid лажи био је могућ само уз саучесништво масовних медија главног тока. Користећи свако средство дезинформација које  им је било на располагању ућуткали су свако другачије мишљење, чак и оне који долазе од неких од водећих светских експерата у тој области. Др Роберт Малоун, изумитељ МРНА технологије, Кери Малис творац ПЦР теста, и многи други реномирани научници су ућуткани. И наравно, дисиденти, "анти-ваксери" су изврнути подсмеху као "теоретичари завере". Израз који је створила ЦИА да дискредитује и маргинализује оне који су оспорили убиство Ј.Ф.К. пре безмало 60 година. Без потребе да се наслађујемо због њихове зле судбине,  сада постоји нека оправданост да су група под најнижим ризиком од COVID "теоретичари завере" који су добро знали да не треба да имају поверење у  фармацеутске индустрије, своје владе или масовне медије.

Исти масовни медији  су у једнакој мери саучесници у свим западњачким непочинствима последњих година. 9/11, рат у Ираку, Авганистан, Сирија и најскорије криза у Украјини. Масовни медији, било да су наводно либерални или конзервативни, сви су служили као одушевљене навијачице  за сваки сукоб који су починили Америка и НАТО.  Без њиховог омогућавања и промоције агенде, њена имплементација не би било могућа. Када дође време за свођење рачуна, а доћи ће, биће одговорни за много тога. Ако постоји разлога за наду,  у ужасу актуелних догађаја то је да баш ово средство контроле становништва брзим корацима губи способност да утиче на народ.

Толико је апсурдно и шокантно постало да мало ко више верује у то. У Америци недавне анкете показују да је поверење у ТВ вести  у процентима израженим у једноцифреним бројевима, бројке штампаних медија су незнатно веће, али и даље жалосно ниске. Слична статистика  се може наћи широм света. Током читавог covid периода већина медијских канала била је финансирана државним средствима да се стриктно придржавају covid наратива, без државног новца већина би већ банкротирала. Са све мање људи који га гледају, а још мање њих им верује, ово више није ефикасно средство контроле. Подразумева се, главна тема на недавном састанку Светског Економског Форума (WEF) био је недостатак поверења указан глобалистима и масовним медијима, а онда се питају  зашто? Цензуришући алтернативу, чини се да су не-корпоративни медији једино што им је преостало, "ако не верују у лаж, можемо бар да блокирамо истину".   Уз помоћ big tech компанија,  ово је само делимично успело, неке истине су превише очигледне да бисмо их пренебрегавали, што је довело до масовног егзодуса што даље од масовних медија,  јер их народ заобилази у широком луку у рекордном броју.

Свет се заувек променио после догађаја  9/11. То је био casus belli ( повод за рат прим. прев) који је оправдао фабриковани рат против тероризма и инвазију и уништавање древних цивилизација у Ираку, Авганистану, Сирији и Либији од којих ниједан није имао никакве везе са терористичким претњама, већ само још више корпоративних ратова да обогати похлепну мањину моћника.

А када су западне владе говориле о 'оружју за масовно уништење', опет су масовни медији  били ти који су без сумње понављали лажи. Али, као и неуспели масовни медији, "лажни сигнали за узбуну ( false flags прим.прев)", већ дуже време омиљено средство које би оправдало било које страхоте које се планирају следеће,   сада се добро препознају. Тонкин залив је фабриковани догађај да би оправдао рат у Вијетнаму, бомбашки напади 7/7 у Лондону били су британски 9/11,  да би га надовезали са ратом против тероризма. Али ни ови лажни сигнали за узбуну  такође више немају ефекта

 Покушаји да се Сирији смести напад хемијским оружјем на њен сопствени народ брзо су обелодањени као намештаљка. Многи предвиђају да ће још један такав догађај бити употребљен у Украјини да се поново распали   све више неуспели наратив у тој земљи. Само неколицина ће следећи пут бити намагарчена, али масовни медији ће ионако неупитно гурати тај наратив без обзира на све.

"Обојене револуције" су  годинама употребљаване да се уклоне и замене непослушне владе других држава. Обично их финансира Џорџ Сорош кроз финансирање невладиних организација као што је Национална задужбина за демократију". Била је на делу у Украјини 2014. г са ” Мајданским” свргавањем демократски изабране владе, која је потом замењена олигархијом потпомогнутом од стране нациста . Тада је заправо почео сукоб у Украјини, а не пре пет месеци како нас убеђују масовни медији. 

 То је функционисало и у  у Либији на уклањању Гадафија и блокирању његових планова за златни динар за те афричке земље. Али ипак, пропали су  у Кини 1989. са Тргом Тјенанмен, а у Хонгконгу 2020г. Они нису успели ни у Сирији да збаце Асадову владу, а недавно су спектакуларно пропали у Казахстану захваљујући  брзој и одлучној акцији ЦСТО Collective Security Treaty Organization - Wikipedia држава предвођених Русијом. Можемо се надати да ће ноторни Сорош живети довољно дуго да буде сведок свог животног дела. Ако има још трикова које скрива у рукаву, сада би било време, јер је његов стари тефтер постао бајат.

Док свет клизи ка хаотичној будућности масовни медији  својом вољом не хају за патње које помажу да се догоде . Било је јако мало ако је уопште било икаквог искреног извештавања о глобалној побуни демонстраната који су устали  против планиране агенде масовног умирања од глади, Великог ресета, covid агенде, вакциналних пасоша и помахниталог тоталитаризма. Ипак има прилично  ентузијазма за могуће изгледе увођења   буба у исхрану  да би се  спасила животна средина ( ауторов сарказам прим.прев.)

Британски BBC је главнокомандујући преступник, нема места за дисидентска мишљења али увек има времена за неког нарогушеног члана ЛБГТБ (како год да се зову ) заједнице која се жали да је погрешно родно одређена или пак на неки други "нови woke талас" апсурдни. Без икаквог осећаја срама масовни медији  увек жарко желе   да прикажу своју огавно " морализаторство ( virtue signalling) прим.прев.)  тако да могу да сачувају свој умишљени монополски статус на изражавање (ауторов сарказам прим.прев.) пијетета.  Ипак, чини се да углавном не хају за чињенице да се за већину неповерење претворило у гађење и да су новинари међу најмање поштованим професијама . С правом је тако.

Алатке угњетавања су постале изанђале, лажним сингалима за узбуну, обојеним револуцијама  и  шарлатанима који не знају за принципе, који се претварају да су новинари, више не могу да ефективно гурају агенду Глобалиста. Ако ови други мисле да им је на неки начин њихово саучесништво обезбедило место у икаквој утопијској будућности коју су глобалисти испланирали за себе, нажалост греше. Они су били само пијуни у игри и када  више не буду били од користи , откриће и сами да су “бескорисне изелице“  као и сви ми.

Сила и насиље су једине алатке које су преостале глобалистима у циљу  контроле све разјаренијег народа. Били смо сведоци тога, на свеопште гађење у  земљама за које се некада претпостављало да су демократије, Аустралија и Канада,  између осталих. Полицијска тактика којом се  беспотребно тренира строгоћа коришћена је за сузбијање иначе мирних протеста. Употреба провокатора међу демонстрантима за изазивање насиља и њихову  дискредитацију  је препризната и прозвана од стране демонстраната

Џорџ Орвел је рекао чувену реченицу: "Уколико желите визију будућности, замислите чизму која гази човеково лице заувек" Готово да  смо закорачили у ту будућност, будућност у којој је то све што имају да контролишу народ, страх и насиље. Ипак, ова будућност није унапред одређена. Све владе себи дају монопол над силом и насиљем, а имају и полицију и по потреби и војску  да је спроведе. Надамо се да ће иста полиција и војска схватити да су они и њихове породице такође затровани наметнутим вакцинама, и  да су они само бескорисне изелице такође. Можемо да се надамо да ће довољно њих одлучити да бране неодбрањиво и да ће стати на страну народа.

изворни чланак

The Old Dogs Needs Some New Tricks — Strategic Culture (strategic-culture.org)

аутор Eamon McKinney — Strategic Culture (strategic-culture.org)

превод и адаптација

angloworld translations

anglo.world.translations@gmail.com

https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА