Најновије

СЛИКЕ СТРАДАЛИХ СРБА ИДУ ВАПИНГРОНОМ И ПОРУКА; Курти марксистички диктатор (ВИДЕО)

Улицама Вашингтона, недалеко од Беле куће и Капитола, данас је примећен камион са видео-бимом и разгласом на којем су се, уз поруке поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату, нашле и слике страдања Срба на Косову и Метохији, али и порука Аљбину Куртију.

Вашингтон (Фото: Јутјуб)

Својеврсни перформанс, уз истицање симбола победе - Наталијине рамонде, слика Николе Тесле и Михаила Пупуна, док се са разгласа чуо „Марш на Дрину“, подсетио је на јако српско-америчко савезниство у два светска рата.

На камиону су се, међутим, поред српских и америчких застава, те честитики поводом Дана примирја, тј. како наводе, Дана победе, нашле и слике које су на Kапитолу скренуле пажњу на страдање српског народа на Kосову.

Ређале су се потресне слике разрушених српских манастира и културне баштине на Kосову, више од 100 оскрнављених православних гробова…

Поруке су указале да Срби на Kосову живе у константном страху, јер се стално хапсе, туку, заплашен лажним оптужбама Приштине...

Подсећање и да су два српска дечака на Бадње вече ове године рањена од стране активног припадника безбедносних снага, који је и данас – слободан.

Порука и о косовском премијеру – да је „Kурти марксистички диктатор“.

Kамион је примећен током дана, а према информацијама са друштвених мрежа, организатор је српска дијаспора у САД.

Подсетимо, недавно је у Вашингтону, у организацији Амбасаде Србије у САД, одржана тродневна конференција о Kосову и Метохији, уз учешће великог броја представника српске дијаспоре из целе Америке.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА