Најновије

Језиво предвиђање Кедмија: Неће се то тако завршити – oво је судбина Балтичких земаља

Бивши шеф израелске обавештајне службе „Натив“, и војни експерт који живи у Москви, Јаков Кедми, изјавио је каква ће бити судбина Балтичких земаља. 

Балтичке земље ће престати да постоје у наредним деценијама рекао је Кедми у интервјуу руском новинару Александру Валдману.

Према речима Кедмија, Летонија, Естонија и Литванија убрзано изумиру, и нису у стању да обезбеде егзистенцију без спољних инекција. Најбоље су их третирали за време Совјетског Савеза, где су се ове републике развиле.

„Будућност балтичких земаља, пре свега Литваније, Летоније и Естоније, већ је у њиховој прошлости. Мало је вероватно да ће тамо за 50 година бити Летонаца или Естонаца. Они једноставно нестају, напуштају своју земљу, шире се по свету.

Ове две квази државе, а и Литванија, неспособне су за самостално, суверено постојање, ни политички ни економски – само ако их неко подржава, и то они зову независношћу? У оквиру Совјетског Савеза били су развијенији – и развијали су се.“

Њихова култура, привреда, наука, а сада су, прогласивши независност, постали део јефтиног- јефтино се купују да би се искористили против Русије. Никога на свету не занимају интереси летонског или естонског народа. Можда мало Финаца због етничких и језичких сличности… Тако да мислим да ове земље неће преживети. Оне ће нестати“, закључио је Кедми.

ФРОНТ ЈЕ ЕКСПЛОДИРАО - РУСИ НАПАДАЈУ СА СВИХ СТРАНА: Извештај Генералштаба Украјине (МАПА)

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА