Најновије

ДВЕРИ: Борба се наставља

Национално окупљање, које чини Српски покрет Двери и Српска странка Заветници, по резултатима које имамо, прешло је цензус на републичком нивоу, док је резултат још увек неизвестан на нивоу града Београда, наводи се у саопштењу Двери.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

'’Двери нису задовољне овим изборним резултатом, јер смо очекивали бољи успех. Иако смо пети по изборном рејтингу, сам број освојених гласова никако не може бити задовољавајући. Са друге стране, спремили смо више стотина приговора због разних облика изборних нерегуларности на територији целе Србије и ако избори буду поновљени на већини ових бирачких места, апсолутно смо сигурни да ћемо одбранити парламентарни статус'’, речено је у саопштењу.

Наглашава се да су позитивна страна одлични резултати Српског покрета Двери на неколико локалних избора, од чега истичу: 23% у Коцељеви, 14% у Димитровграду, 12% у Лозници, 6% у Великој Плани, а постали смо парламентарни и имаћемо своје одборнике и у Пријепољу, Крушевцу, Лесковцу, Лајковцу, Трстенику, Смедереву и Богатићу.



Додаје се да ће Двери након коначних резултата избора урадити озбиљну анализу рада, али је ће много тога морати да мењају.

'’Иако имамо најбољи политички програм, иако смо имали квалитетну и поштену кампању у којој смо ставили домаћи економски интерес и борбу против француско-немачког ултиматума у први план, очигледно је да нисмо имали медијског простора да нас чује бар део грађана Србије. Када се на то надовеже велика негативна кампања уперена против нас, ни резултат не може  бити у складу са очекивањима.

Све ово нас неће обесхрабрити, већ напротив, настављамо борбу за одбрану изборне воље грађана, али за одбрану српских националних интереса'’, закључује се у саопштењу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА