Најновије

ТЕК СЛЕДИ ХАОС У БЕОГРАДУ: МУП најавио жестоке акције - без толеранције према "блокадама"

Начелник Управе полиције Ивица Ивковић рекао је за РТС да је акција полиције трајала целе ноћи после инцидената испред Скупштине Београда и да је процесуирано до сада 38 особа. Блокада државних институција и мостова се неће толерисати, рекао је начелник Ивковић.
Ивковић / Скриншот

Ивковић / Скриншот

Ивковић је нагласио да полиција наставља са прикупљањем доказа о јучерашњим догађајима испред Скупштине Београда и да ће број процесуираних током дана бити већи.

Додао је да је током интервенције осморо припадника полиције нападнуто, од којих су два полицајца задобила тешке телесне повреде.

"Акција полиције није завршена, приведени се сумњиче за позивање на насилну промену устравног уређења и насилничко понашање на јавном скупу", рекао је Ивковић и нагласио је да је у овом тренутку све мирно.

"Блокада државних институција и мостова се неће толерисати. Припадници МУП-а ће против свих поднети одговарајуће пријаве", рекао је начелник Управе полиције Ивица Ивковић.

Подсећамо, за данас у 11 часова су заказани студентски протести у виду “шесточасовних блокада” улица у Београду. Политичари окупљени око коалиције “Србија против насиља” су саопштили да неће одустати и да ће и данас наставити са протестима.

Прочитајте ОВДЕ о информацијама ФСБ-а о припреми “мајдана” у Београду

Извор: Правда / РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА