Најновије

ДЕЈАН ЗЛАТАНОВИЋ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Протест уродио плодом? (ВИДЕО)

После 50 дана проведених у противправном притвору, Дејан Петар Златановић је управо пуштен из Централног затвора у Београду, јавља Србин.инфо.

Дејан Златановић (Фото: Јутјуб)

Данас је испред притвора где се налазио Златановић одржана конференција за медије и протестно окупљање, уз присуство многих политичара и народних посланика, на којем је затражено хитно ослобађање уредника медијске куће Србин инфо.

Испред притвора у којем се Златановић противправно налазио још од 15. фебруара дошли су и лидери опозиционих партија, народни посланици, представници ванпарламентарних покрета.

Међу окупљенима били су лидер Двери Бошко Обрадовић, потпредседник Демократске странке Срђан Миливојевић, лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, народни посланик Александар Јерковић из покрета Нема назад иза је Србија, др Јована Стојковић из покрета Живим за Србију, Немања Шаровић из покрета Љубав, вера, нада, др Петар Павковић из Здраве Србије, проф. др Дејан Мировић, др Драган Петровић, представници удружења Лекара и родитеља за науку и етику…

Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА