Најновије

Владан Глишић: Српски режим у језивом страху јер Руси излазе на делту Дунава!

Владан Глишић је објаснио зашто се Вучићев режим панично плаши реакције својих гласача који полако али сигурно почињу да губе поверење у њега и са стрепњом а многи и са неверицом писматрају његове поступке који очигледно воде ка ерозији српске државе и народа.

Најновија истраживања јасно говоре да је СНС у задња два месеца пао на подршку која износи око 30% и да је овом режиму једина сламка спаса ткзв "Патриотски фронт" .

Глишић је такође навео да Вучићу у овом тренутку никако не одговара очигледно Руско напредовање на на свим линијама фронта у Украјини и то баш у тренутцима када је практично признао капитулацију Србије Европској унији која никад није била слабија у својој краткој историји.

Он је потом почео да износи низ решења и поступака који су неопходни за масивни опоравак Србије и несумњиви пораз Вучићеве политике који ће по одласку са власти оставити разорену политичку сцену и довести у политичку арену либераше, НАТО поклонике, и лажну елиту која ће по сваку цену желети да настави деструктивни пут који је утро председник Србије.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Владана Глишића на јутјуб каналу "X33".

Спречен покушај украјинске офанзиве у Запорожју: Уништени тенкови и борбено возило

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА