Најновије

МИРОСЛАВ ПАРОВИЋ: Брисаће нас, поништавати, газити, али имају један проблем: Има нас више, много више! (ВИДЕО)

Мирослав Паровић је дао интервју за канал X33 на тему актуелне политчке кризе.

Мирослав Паровић (Фото: Јутјуб)

Паровић је акценат бацио на језиве трагедије у околностима у којима се издаје Косово а земља суочава са финансијским тешкоћама какве дуго не памтимо и у атмосфери потпуне политичке цензуре.

"Када на све то додамо јаловост опозиције у парламенту, ми схватамо да се налазимо заглављени у блату до грла" - тврди Паровић

Он се потом осврнуо на незапамћене масакре у Београду и Младеновцу - " Да ли неко заиста мисли да не постоји одговорност власти за сурова убиства невиних људи? Погледајте наше друштво које 10 година пропагира криминалце кроз забавне тв програме и које 10 година гура директно и индиректно полтички лоповлук, бахатост и богаћење као модел понашања.. функционери возе прескупа кола, деца политичара јавно вређају полицију, премијер брише снимак убиства са наплатне рампе.. па наравно да имамо генерацију деце која размишља да им се више исплати да буду криминалци или поткупљени политичари него нормални људи".

Паровић је потом нагласио колосалну важност антирежимских протеста који су почели да се "ваљају" по Србији - "Не смемо поћи за политичарима, не смемо се прсити у гурати у први план, морамо једино да заштитимо народ и грађане који се спонтано окупљају у огромном броју са по први пут јасном свешћу да је Вучић издајник и дословце психопата који ће учинити СВЕ да остане на власти".

Паровић је такође нагласио да је невероватна одлука режима да прави - највећи скуп у историји, када земља тек улази у пост трауматични период због недавних трагичних догађаја.

Ово и још много више, погледајте у најновијем и тервјуу Мирослава Паровића на јутјуб каналу "X33".

БЕРБА ХАМЕРА НА ПУТЕВИМА У УКРАЈИНИ: Руси објавили серију снимака, амерички теренци у пламену (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА