Najnovije

MIROSLAV PAROVIĆ: Brisaće nas, poništavati, gaziti, ali imaju jedan problem: Ima nas više, mnogo više! (VIDEO)

Miroslav Parović je dao intervju za kanal X33 na temu aktuelne politčke krize.

Miroslav Parović (Foto: Jutjub)

Parović je akcenat bacio na jezive tragedije u okolnostima u kojima se izdaje Kosovo a zemlja suočava sa finansijskim teškoćama kakve dugo ne pamtimo i u atmosferi potpune političke cenzure.

"Kada na sve to dodamo jalovost opozicije u parlamentu, mi shvatamo da se nalazimo zaglavljeni u blatu do grla" - tvrdi Parović

On se potom osvrnuo na nezapamćene masakre u Beogradu i Mladenovcu - " Da li neko zaista misli da ne postoji odgovornost vlasti za surova ubistva nevinih ljudi? Pogledajte naše društvo koje 10 godina propagira kriminalce kroz zabavne tv programe i koje 10 godina gura direktno i indirektno poltički lopovluk, bahatost i bogaćenje kao model ponašanja.. funkcioneri voze preskupa kola, deca političara javno vređaju policiju, premijer briše snimak ubistva sa naplatne rampe.. pa naravno da imamo generaciju dece koja razmišlja da im se više isplati da budu kriminalci ili potkupljeni političari nego normalni ljudi".

Parović je potom naglasio kolosalnu važnost antirežimskih protesta koji su počeli da se "valjaju" po Srbiji - "Ne smemo poći za političarima, ne smemo se prsiti u gurati u prvi plan, moramo jedino da zaštitimo narod i građane koji se spontano okupljaju u ogromnom broju sa po prvi put jasnom svešću da je Vučić izdajnik i doslovce psihopata koji će učiniti SVE da ostane na vlasti".

Parović je takođe naglasio da je neverovatna odluka režima da pravi - najveći skup u istoriji, kada zemlja tek ulazi u post traumatični period zbog nedavnih tragičnih događaja.

Ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem i tervjuu Miroslava Parovića na jutjub kanalu "X33".

BERBA HAMERA NA PUTEVIMA U UKRAJINI: Rusi objavili seriju snimaka, američki terenci u plamenu (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA