Најновије

"Вучић је изгубио! Хитно је потребно створити алтернативу"

Вучић је изгубио! Хитно је потребно створити алтернативу, каже председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Он каже да су грађани Србијесиноћ у Београду извојевали највећу демократску победу од успостављања вишестраначког система.

- Тихи маршеви који су спонтано кренули синоћ су у престоници добили свој врхунац. Народ је сам без било каквог уплита са стране доказао да је политички жив и да се не мири са тиранијом коју је успоставио Вучићев режим. На улици је створен један широки грађански фронт у којем је своје место нашао свако ко осећа да су слобода и уређена правна држава врхунска вредност једног друштва. Пред тим грађанским фронтом Вучић је синоћ капитулирао – каже Паровић.

Он је скуп СНС у Панчеву назвао “тужним скупом”:

- Тужни скуп у Панчеву и његов неуобичајено кратки и врло нервозан говор, као и јавне трзавице између пропагандних перјаница режима које смо уживо синоћ видели на ТВ Пинк јасно указују да је власт свесна да је ово крај – каже он.

Паровић каже да се нажалост показало и да тренутно не постоји организована политичка структура која је спремна и способна да преузме власт.

- Организација скупа је шкрипала и у неком тренутку се и потпуно распала пред бројношћу људи који су на скуп изашли. Ово јасно показује да се хитно мора приступити договору опозиције и прављењу политичке платформе коју грађани од нас свих очекују. Ових дана све "политичке зверке" су показале своје трагове и ствар је чиста. Свако ко буде покушао да својата пробуђени народ и да њихову енергију расипа на некакве труле договоре са режимом мора бити јавно жигосан. Постављени захтеви су минимум који мора да буде испуњен, а имајући у виду да се власт оглушила ваља размислити и о новим – каже он.

"Залужни је у критичном стању, налази се на клиници у Кијеву"

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА